קם לתחייה

Mystic Circle

New member
אין מצב שOBE לא הוכח

מה עם כול הניסויי מעבדה של רוברט מונרו. הוא מדד הכול עם מכשירים והכול היה סופר מקצועי.

MetalSinagouge

New member
איך הוא הוכיח את זה?

איך אפשר למדוד את זה עם מכשירים? הדרך היחידה להוכיח את זה היא לבדוק האם יש חפיפה בין העולם החיצוני של המכוניות, הפוליטיקאים ודובוני הגומי ולבין העולם הסובייקטיבי של החלימה.אם אין חפיפה כזו, הרי שOBE עם כל יתרונותיהם האפשריים להרחבת המודעות אינם יותר ממקרה מיוחד של חלום מודע.

Mystic Circle

New member
תקרא את שלושת הספרים שלו

או בויקיפדיה. אני בחיים לא יצליח להסביר את זה טוב. זכור לי שבחדר אחר שמו חפצים או רשמו מילים והוא יצא ב-OBE וקרא\ראה אותם ואז סיפר מה הוא ראה וזה היה נכון. והוא ראה מישהו שמת בעיר אחרת, ותיאר אותו ואח"כ הסתבר שבאמת בנאדם כזה מת והתיאור היה דומה. והוא בכלל לא הכיר אותו. ועוד מלא מקרים כאלה. הוא הרי המציא את ה- Hemi sync שזאת מוזיקה שמוציאה למצבים האלה וזה פטנט רשום.

Bluescale

New member
מכיר שמעתי

זאת לא הייתה הוכחה ממשית אבל הוכחה נחמדה. בוא נגיד את זה ככה. ההוכחה היחידה לOOBE תהיה שאדם בחדר X מכוסה עיניים ואומר מה יש בחדר Y שנמצא בית לידו. זה כבר נוסה. התוצאות מצחיקות - נאמר לאדם שבחדר Y יש קופסא ומה יש בקופסא השחורה הפתוחה? אדם אמר מה יש אבל בפועל, אין קופסא בכלל. קיצור בדיחת ה OBE נשברה. לגבי חלימה משותפת - אני לא חושב שצריך שהשני יחלום צלול דווקא. אם אחד צלול יכול להשפיע ולנסות להשפיע על השני ואז לכפות על עצמו להתעורר, להעיר את השני ולשאול אותו "מה חלמת?" אני עובד על הניסוי הזה חבר'ה, כשיהיו תוצאות אפרסם כהרגלי בקודש.

silverhawk

New member
על בסיס מה אתה אומר את זה?

קיומם של OBE'S, חלומות משותפים ושאר ירקות מעולם לא הוכח בצורה אמפירית. האנשים שהתיימרו לכאורה להצליח בכך, נכשלו כאשר הגיעו לניסוי מבוקר (ואכן, ניתן לראות פרסים בשווי מיליוני דולרים ופרסום עולמי הממתינים לאדם אשר יצליח להוכיח תופעה שכזו. למותר לציין שהפרסים מעולם לא נגבו).

למעלה