קם לו אזרח ישראלי

הרטוב

New member
קם לו אזרח ישראלי

בבוקרו של יום מרים עיניו לשמים ואומר ברוך אתה האל שבכלל יש לי עבודה. והולך לעבודתו ועל כל שקל שהוא מרויח לוקחת לו המדינה חצי שקל. ולאן הולך הכסף? א לממשלה,ל24 שרים חמדנים ותאוותנים שהבושה מהם והלאה. ב לכל מיני עומותות סקטוריאליות חרדיות ולא חרדיות. ג לרשות הפלשתינית על מנת לקנות נשק השמדה המכוון למדינת ישראל. אם שפר עליו מזלו ולא התפזר בפיגוע חוזר הביתה לחיק משפחתו פותח הטלויזיה ורואה את נציגו של עראפת האדון טיבי או בארכה מסית נגד מדינת ישראל וכל זאת בטלויזיה ממלכתית שניזונה מכספו של אותו האזרח. הבנתם?

*גלעד*

New member
אני רק שואל את עצמי...

בוא ניקח אותך בתור אותו האזרח... האם זה נתן לך משהו לכתוב את זה? זה מה שהכי מכעיס אותי, שלא רק שכל מה שכתבת נכון, אלא שאפילו אם נצרח את זה בקולי קולות מגג מגדלי התאומים (כלומר, בלב ניו יורק מגובה האדמה) לא יהיה מי שיקשיב, חוץ מאלה שגם ככה נמצאים איתנו באותה הסירה.

הרטוב

New member
אני לא רק צורח אלא גם עושה.

כרגע אני יושב וכותב את כל המנטרה שלי על הממסד הזה ומתכונן בשלב מסויים להפקיע מזמני ומזמן האיכות שלי עם משפחתי כדי לתור בכל הארץ ולהופיע בפני קהל אנשים ולשכנע אותם מדוע אסור להם להצביע לשום מפלגה קיימת כדי שפעם אחת ולתמיד נוכל בכוחות משותפים לסלק את הממסד הרקוב הזה מן הכוח מן השלטון. או לחלופין וזאת עוד אופציה לתור בארץ ולהופיע בפני אנשים מכל רחבי הקשת הפוליטית ולשכנע אותם להוסיף את עצמם לרשימה שאני מקים שתרוץ לכנסת. כידוע לך 11.000 קולות מאפשרות לי מימון בחירות לכנסת. אני נואם טוב בעל רטוריקה שמשכנעת אנשים.במקצועי אני עובד עם אנשים וכבר עשיתי מספר ניסיונות על אנשים אינטיליגנטים יותר או פחות והעסק עובד. אחרי שהם שומעים מה יש לי לומר להם הם נדלקים. בבחירות האחרונות הצלחתי לשכנע 100 איש שרצו להצביע שרון לא להצביע בעדו והיום הם מודים לי ואומרים איך ידעת בדיוק מה יקרה?

ראובן10

New member
טעית בדבר אחד

לא חצי שקל אלא 59 אגורות כולל ביטוח רפואי ובטוח לאומי

למעלה