קם הרבה בלילה

limi10

New member
קם הרבה בלילה

ניב בן 7 חודשים ויונק בנוסף לארוחת פירות וארוחת ירקות ביום. בזמן האחרון ניב קם כל שעה וחצי-שעתיים בלילה ( הוא ישן במיטה איתנו) ורק ציצי מרגיע אותו כשאני מנסה לתת לו מוצץ הוא בוכה וממש צריך לדחוף לו את המוצץ ולנענע אותו ואז הוא נרגע ונרדם לי על היד. האם הוא מתעורר כי הוא באמת רעב או סתם? זה נראה לי מוגזם בגיל כזה להתעורר כל שעתיים במיוחד שהוא אוכל יפה כל היום גם מהנקה וגם פירות וירקות........

justmom

New member
תרגום: זה לא קשור לרעב או לאוכל

סביר להניח שזה שיניים, או פשוט מה שתינוקות עושים בגיל הזה. הרדימי אותו בהנקה ואל תדאגי.

סליחה שנדחפת עם שאלה בנושא...

אליה גם בת 7.5 חוד´ קמה "על השעון" כל שעה וחצי-שעתיים כבר במשך 3-4 חוד´, וגם אוכלת 2 ארוחות מוצקים ביום.... בקיצור אני די מיואשת.... מוכנה לנסות הכל... רעיונות????

bring her to your bed

That helps many mothers get through this stage. Most babies at this age wake up often at night, and I know that it is not easy, but if you can find a way to survive this stage, it will be fine. I would even suggest going to a La Leche League meeting to talk to other breastfeeding mothers. YOU can call the LLL line: 03 6472411 tio find out where there is a group near you.​

תודה רבה. עוד שאלה/מחשבה...

יכול להיות שהיא רגילה כבר להתעורר כל 2, כי היא יודעת שהיא מיד מקבלת ציצי... ואני מרגילה אותה, או הרגלתי אותה כבר???? היא קמה לי כבר חודשים ככה... מאוד לא נוח לי (ולנו) לישון איתה, אני ישנה עוד יותר גרוע שהיא לידי, היא זזה ומעיפה לי בעיטות..... תאמיני לי שניסיתי! פשוט אני מפחדת שהיא פשוט רגילה, כי לא נראה לי שזה רעב.... ואני גם לא יודעת מתי הרגע לומר o.k עכשיו אין ציצי בלילה, כי באמת כבר קשה....גם ככה היא עובר עירנית... ביום סליחה שאני מבלבלת פשוט כבר אוזל לי הכוח! הנה הברדקיסטית....

דיאנה1

New member
אויש, היא מתוקה...

אם היא כבר אוכלת מוצקים, אולי משהו קצת יותר משביע לפני השינה? אני אישית לא כל כך מאמינה בהרגלים של התעוררות... אצלי זה לא עובד
אני לא יכולה להרגיל את עצמי להתעורר, אז קשה לי להאמין שתינוקות מסוגלים לכך. תחזיקי מעמד, בסוף זה עובר... באמת...

Wow what a cutie!!

I once wrote my thoughts on night waking. I will try to find it and include it here. I am against any systen which causes the baby to cry alone in her bed at night. Imagine if you are unhappy and uncomfortable and alone in the dark and you dry out and no one comes. Remember that breastfeeding is so much more than food. If anyone has what I wrote once about babies at night and mothering at night, could you post it here. I of course lost it.​

תרגום: איזו מתוקה!!

פעם כתבתי את המחשבות שלי לגבי התעורריות בלילה. אני אנסה למצוא והכניס את זה לכאן. אני נגד שיטה כלשהי שבה התינוקת בוכה לבדה במיטה. דמייני שאת עצובה ולא נוח לך ואת לבד בחושך ומתייבשת ואף אחד לא בא. זכרי שהנקה היא הרבה מעבר לאוכל. אם למישהו יש את מה שכתבתי על תינוקות בלילה ואמהות בלילה, תוכלו לצרף את זה לכאן? אני כמובן איבדתי את זה.

דיאנה1

New member
תרגום: הביאי אותה למיטה שלך

זה עוזר להרבה אמהות לעבור את השלב הזה. רוב התינוקות בגיל הזה מתעוררים לעיתים קרובות בלילה, ואני יודעת שזה לא קל, אבל אם את יכולה למצוא דרך לשרוד את השלב הזה, זה יסתדר. הייתי אפילו מציעה ללכת לפגישות של ליגת לה לצ´ה כדי לדבר עם אמהות מניקות אחרות. את יכולה להתקשר לקו ליגת לה לצ´ה: 03 6472411 כדי לברר איפה יש קבוצה לידך.

את ברת מזל

גם לאיתי יש תקופות בהן הוא קם ארבע חמש שש פעמיןם ויותר בלילה. גם הוא מתעורר אז כשנופל לו המוצץ, אבל...המוצץ זה אני (!!!) כלומר הציצי, ואין מה לדבר על מוצץ סיליקון או לטקס. תארי לך באיזו תנוחה בלתי אפשרית אנחנו ישנים אז...מנסיון יש תקופות כאלו ויש טובות יותר. מצטרפת לאעיצה לקחת אותו למיטה.

למעלה