קם בבוקר...

קם בבוקר...

בוחר לי פנים,כאלו שיעבירו אותי עוד יום,,,אין זה משנה כבר, מה מרגיש בפנים,,,עד שהגעת,,,הקירות נפלו,דבר לא נשאר להקיף אותי,כלום להתבא בו,לשמור עלי מפחדי.לא מוגן, חשוף,,לידך.רואה דרכי,, במערומי לידך,,,מנסה להזכר,,,מה זה היה ,,,שהפחיד,,,מלהיות אני,,,לידך,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ונזכר,,,,,,,,,,,,,,,,,הנסיון.

מצוטטת

New member
או איש

זה מה שקורה שהמחשבות הגדולות והקיומיות עוברות בראש (נו מה......אתה לא צריך אותי בשביל להסביר זאת מן הסתם) שהחיים מתחילים להיפרט לחומרים קטנים שמרכיבים אותם.....אז יש עצירה......והרבה הרבה רתיעה. מצד אחד הצורך לתחזק את "הפאסון" לשחק אותה אופטימי - חס וחלילה להראות את הפחד שקיים בבפנוכו שלנו, אחרת מה יגידו שאני פאתטי, פסימי, אז ממשיכים לפזר חיוכים ואופטימיות. מצד שני "השד" בבפנוכו קיים...עטפנו אותו טוב טוב.....זה השיריון שלנו ואנחנו כל הזמן "מבקיעים גול לעצמנו" , הכל תפאורה וקיים פער עצום בינה לבין הנפש. .......אין עוד תשוקה שגוזלת מן המוח את היכולת לפעול ולהבין בצורה יעילה כמו הפחד...(אדמונד ברק) ואנחנו בעצם משועבדים לו בתאחלס לו......או לתערובת הזו של הכאב והפחד.

רות 2

New member
כי...

היא עדיין שם.. והיא לא רוצה להתיחס לנסיון העבר הוא הפך להיות צילה.. היא רוצה את ההתנסות של ההווה.... אפילו העתיד לא מענין אותה ..... היא שם כי היא בחרה להשאיר את הכלום במקום מבטחים... תמיד היא תוכל לחזור ולהסתתר מתחתיו..... אבל לא כאן, לא הפעם, לא עכשיו......

Lonely In Blue

New member
מקוה שתאהב....

Falling from the skies Author : Mellin/Finlay Singer : Frank Sinatra Rain falling from the skies Like lonely tears through misty eyes Rain streaming down my face Brings memories my heart cannot erase Here alone in all my sorrows Waiting for the clouds to hurry by Praying that a new tomorrow Will put the sun back in the sky Rain wash away my tears So when that sun appears I´ll see my love again

שיו כמה מכירה אותו

ת´פחד הזה מלהיות אני ,כשאני לידו... אבל החלטתי לא להכנע לו לפחד הזה החלטתי לחשוף אותו , בפניו , שידע שקשה לי להיות אני ומשתדלת בכל כוחי...

Lonely In Blue

New member
נראה לי מתאים...

האמירה של ז´ול רנאר : יש את הפחדן שמעז להסתכל מתחת למיטתו, ואת הפחדן שאינו מעז אפילו להסתכל מתחת למיטתו. וגם של ז´אן-פול : החששן מפחד לפני הסכנה, מוג הלב במהלכה, והאמיץ לאחריה.

Lonely In Blue

New member
וכיון.....

שלא נשמע לי שאתה בסכנה... אז אתה או אחריה, או לפניה... ( זה ביחס לאמירה השניה )

Lonely In Blue

New member
חשבתי...

מה מתחת...מעל...... למיטה אל תגלי לאף אחד. שיישאר בינינו. אבל התשובה ...היא כן. ואת בטוחה שהיית מסתכלת לו בעיניים ? לפעמים זה לא כדאי. כמו.... רואה לך בעיניים מילים, לחן וביצוע : אתי אנקרי אני רואה לך בעיניים אני רואה לך את הכל היית עוטף אותי בבית וחום רואה לך בעיניים, רואה את הכל היית סוגר אותי, אם היית יכול רואה לך בעיניים שכלום לא חשוב רק אתה, אני ואתה שוב ושוב רואה לך בעיניים שיותר מהכל - היית סוגר אותי, אם היית יכול היית בונה לי קירות היית מתקין לי מנורות שיהיה לי אור רואה לך בעיניים, זה כתוב בגדול היית מרשה לי, מוחל על הכל אני רואה לך בעיניים, רואה את הכל היית אוהב אותי כמו שאיש לא יכול הייתי משוטטת בין הקירות הייתי עושה בם צורות - שיהיו לי שמיים אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל היית עוטף אותי בבית וחום אני רואה לך בעיניים אני רואה את הכל - רק אותי לא רואה בתוך הכחול הלכתי לפני שעות וטוב לי מחוץ לקירות להתגעגע לבית

אוהו לונלי

אם זה מה שהייתי רואה שם בעיניים אין ספק שהייתי בורחת מהרררררר צרכה המון מרחב מחיה בתוך הביחד... אבל חוצמזה אחלה שיר הבאת לי כאן

michaly43

New member
באה משם, ויודעת שגם אתה תקום ותעמוד

על רגליך, והפנים לא יהיו מסכה יותר, כיוון שהאושר הפנימי יגיע , והשלמות האישית שלך תקרין, רק תאמין.

פוטו מה לך ככה?

עוזבת את הפורום ליום אחד ואתה כבר עצוב ?
קח בנתיים
ושיהיה לך שבוע טוב שמח מלא שמש וללא גשם...

ophra

New member
עבר והווה

כמו תמיד משמשים בעירבוביה אצלך באופן שקשה להבין (לי לפחות) מה היה ומה עכשיו...
אבל אם בכל זאת הבנתי והיא זה עכשיו אז תחזיק אותה חזק-חזק שלא תלך.... יפה לך ערום...
עפ
(לא תמיד יודעת מתי לשתוק וזהו)

למעלה