קל להראות שמח...

קל להראות שמח...

יש לי קקטוס, ובחיי כמה שהוא קוצני. לא נותן לאף אחד לגעת בלי להפצע. היו עליו כובע ומשקפיים מודבקים בהתחלה. גם חיוך. הוא נראה נורא שמח. אבל זה די קל להראות שמח, לא?. כמעט אי אפשר לשים לב שזה קקטוס קוצני. בכוונה כנראה. הסתכלתי עליו והבנתי שזה נורא לא טבעי, השמח הזה, אז התחלתי להוריד. קילפתי את החיוך קודם כל. מבחוץ זה חיוך אבל ת´אמת זה רק קקטוס. אחר כך לקחתי את המספריים והתחלתי לגזור את הדבק כדי להוריד את המשקפיים. הייתי חייבת להוריד כמה קוצים כדי לתלוש את המשקפיים הצבעוניות, אז תלשתי, ועם המשקפיים ירדו כמה קוצים. תלשתי את המשקפיים, הקוצים יצאו מעצמם. כנראה שעכשיו הוא קצת חשוף יותר. הורדתי גם את הכובע, והקקטוס כנראה כעס עלי אז הוא לא נתן לי לצאת בלי להחתך קצת, כנקמה על זה שהורדתי ממנו קצת קוצים בדרך. אז כשהורדתי הכל הכל, ראיתי קקטוס. כשהורדתי, לא הייה חיוך ולא היו משקפיים צבעוניות. פשוט קקטוס, קוצני כזה, פצוע כזה. לא נותן לאף אחד להתקרב, ואם כבר מישהו רוצה, תמיד יש לו את הקוצים שלו. גם כשאני מקלפת את החיוך, כל מה שנותר הוא פצע, ומסביבו קוצים. אבל לא משנה, כשאני שמה חיוך לא שמים לב שאני רק קקטוס. זה די קל להראות שמח, לא? הודעה שהשאירה אפונה מלנכולית המקסימה מפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט ורציתי לשתף אותכם כי זה משהו שנורא הזדהתי קל להראות שמחים אבל מה באמת מבפנים קורה.?

../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo10.gifכל כך נכון...

תודה לך על ששיתפת אותנו. כל כך יפה ואמיתי.

למעלה