קלרמן(ספוילר)

קלרמן(ספוילר)

האם הוא לא יסגיר בסופו של דבר את מייקל? אבל זה סדרה סוף הדרך. ואיך עבדו עליהם ברכבת היה גדול ... ואפרופו "הנשיקה" היתה סוף המושגים !

Tankard

New member
../images/Emo58.gif תשובה לשאלה..

הוא זיהה שמי שמדברת איתו זאת לא הנשיאה לכן לא נראה לי שהוא יסגיר את מייקל ולינק

mrOrange22

New member
../images/Emo58.gif אבל עדיין משהו פה מוזר כי

איזו מקריות שאחרי שקלרמן דיבר עם הנשיאה (בתחנת רכבת אחרי ששרה הגיעה) שאמרה לו שהיא נושאת נאום בשיקאגו הוא החליט בשביל כולם שנוסעים לשיקאגו (כי זה מה שהוא הבין בתחילה שהנשיאה רוצה), וכדי לתרץ את זה הוא אמר שהוא יודע שהמפתח שייך לאיזה מועדים חברים בשיקאגו. אז מה זה....סתם צירוף מקרים? יכול להיות אולי למישהו יש הסבר לצירוף מקרים המוזר הזה?

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif האמת שזה באמת צירוף מקרים.

כמובן שהמטרה היא לגרום לצופים לחשוב שהוא הולך להסגיר אותם לנשיאה כי מדגישים נורא את הקטע של ה"שיקגו", שנשים לב. בסופו של דבר הסתבר שהתא באמת בשיקגו
קיצר, התסריטאים כאן רוצים לעשות לנו התקפי לב כל פעם מחדש.

../images/Emo190.gif בסופו של דבר ../images/Emo190.gif

הוא מת. זה ברור שהוא חיי על זמן שאול. אם זה יהיה בהיתקלות עם "אנשי החוק" ביל קים או מאהון או בכלל שהקשר שלו עם האחים ושרה ייגמר לא טוב כמעט כמו שקרה ברכבת. נגיד שאם תהיה עונה שלישית, לא יהיה שם מישהו שייקרא פול קלרמן.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif הוא..

בגד בביל קים ובממשל, אז זה ברור שבהזדמנות הראשונה ירצו להרוג אותו ביחד עם מייקל ולינק.

recoil

New member
../images/Emo58.gif גם את לינק

רצו להרוג. גם את סקופילד. גם את שרה. מי אמר בוודאות שהם יצליחו להרוג את קלרמן, כמו שהם לא הצליחו להרוג את כל השאר?

Gabi89

New member
יש לי הרגשה ../images/Emo58.gif

שהוא כן ימות בסופו של דבר... גם כי אין צורך להשאיר אותו בחיים וגם בשביל האלמנט שנרגיש חמלה כלפיו שהוא סיים את חייו בתור איש טוב והיה מוכן להקריב את חייו כדי שהצדק ייצא לאור ושה"גוד גייס" יצליחו בסופו של דבר וכו'...

hadasie

New member
לא נראה לי ../images/Emo58.gif

שקלרמן ימות כ"כ מהר... הוא הרי היה חלק מהמערכת.... הוא חכם מדי והם יודעים את זה ואפילו לא מנסים יותר מדי להרוג אותו

כן זה ברור

כולם כולם אוייבים של קלרמן עכשיו. תראה מהו סף השנאה כלפיו. 1. הוא הרג את ההורים של אל.ג'יי 2. תקף את שרה (היא ניסתה להרוג אותו בחזרה) 3. תקף את לינק (הוא חמום מוח בכאילו, אבל מי יודע) 4. ביל קים מת לחסל אותו כבר - הוא יודע הכל! על הנשיאה. 5. הוא דפק כדור במאהון, אבל לא נראה לי שמאהון יהיה זה שיחסל אותו. ועוד מיליון מעשים כאלה. ולא נשכח את ההצהרות של מייקל שאומר שהם יסיימו איתו הם יפטרו ממנו. בקיצור, הוא מת. זה רק שאלה של מי יבצע את הרצח? ועוד כמה פרקים? (בודדים כמובן).

l o l e r

New member
לא נראה לי שהוא יסגיר אותם

כי מתברר שכל השיחות היו זיוף של ביל קים... וקלרמן נראה לי ימות בפרקים הקרובים :\

Breakable

New member
לא =[ ../images/Emo221.gif

דיר באלק אם הם הורגים לי אותו =O עד שהתחלתי לאהוב אותו..... והעלילה יכולה להתפתח כל כך איתו

למעלה