קלרה - רשמים

קלרה - רשמים

קצת מחוויות האתמול בקלרה המקום עצמו מדהים - ממש על הים, אווירה מאוד רומנטית, בר מדהים ובאמת הכל בטוב טעם. אבל עכשיו קצת על האכזבות - לא ניתן להזמין מקום מראש - בשיחה בצהרי אתמול נאמר לי "אין צורך להזמין מקום" - תבואו יהיה לכם בטוח !" - ואכן הגענו - חבורה של 10 אנשים ו.... היה מקום רק על הבר. שבקשנו מהמארחת לשבת על הספות (קצת יותר נעים לחבורה כזו גדולה) נאמר שאם לא יושבים על הבר יש מינימום של 90 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!! הגזמה פראית לחלוטין - ובעיקר שהבחור מהטלפון לא טרח לציין זאת. ישבנו על הבר - האוכל מאוד בינוני אבל יש לציין שזול. לגבי האלכוהול - אין תפריט שתיה??????? מאוד מפליא העניין בעיקר שברגע שמזמינים שתיה ובעיקר שתיה חריפה מאוד חשוב לדעת מה המחיר........... לסיכומו של דבר - מקום נחמד, מאוד מאוד תל אביבי - עמוס באנשים, לפי דעתי לא לבילוי רומנטי זוגי למרות הפוטנציאל העצום של המקום
 

פ ו ל ק ע

New member
נשמע לי כמו מקום דוחה

עם אטטיוד מגעיל כלפי הלקוחות הפוטנציאלים שלו.
 

mars4

New member
יקירי.. 100 ימי חסד!

למען הגילוי הנאות.. אין לי שום קשר לקלרה או לשמהו מבעליה. אבל קצת סבלנות. המקום מקסים ומלא פוטנציאל. הם עדין בהרצה ולא ציפו לנחשול כזה של אנשים. עוד טיפה של זמן וזה יהיה מקום משגע!
 

mars4

New member
קלרה ... טרי מהיום בלילה

את המשחק הבטיחוגם המקיים , ברזיל יפן, בחרנו לראות בקלרה המקסימה. הפעם באנו גם רעבים על מנת לבדוק כמה שיותר אפציות מהמטבח. את הסלקציה המעצבנת עברנו [כרגיל...] דרך כניסת המוזמנים, כי הפעם היינו מוזמנים אישית ע"י שי המקסים ( מבעלי הארליך) שגם דאג לנן לשולחן ממש מול המסך הענק. הגענו , חבורה עליז, ממש לפני שריקת הפתיחה. המקום מדהים, זה כבר אמרנו, אז הזמנו כמה בירות ההינקן צוננות (24 ש"ח לחצי) בצירוף צ'ייסר ג'ימסון (33 ש"ח לשוט). הופ... עוד לא הספקנו להניד עפעף וכבר 2:1 לברזיל. טוב הגיע זמן האוכל. סביצ'ה בס (30( סביצ'ה טונה (32) בצירוף תוספות ברוסקטה (5) זה מין באגט קלוי עם שום . מצוין. 2 המנות הצטיינו במקוריות, חדשנות ורעננות. עיקריות: קסרול פירות ים (48 ) , יש גם אופציה של חצי מנה ב-24 , היתנ מנה ממש מצוינת\ שרימפס, מולים, קלמרי ברוטב כל שהוא , טעים להפליא. מנה שממש לא ציפינו ממקום כמו קלרה. שלישית מיני בורגר (42) היתנ מנה ממש ממש אבל ממש מצוינת. שלוש קציצות המבורגר משובחות {אנטריקוט , אם אינני טועה) , כל אחת במיני לחמניה , מלווה בצ'יפס טעים, פריך וטעים , עגבניה ומחמצים. אחלה מנה. כמובן שבקבוק יין , אורביאטו קלאסיקו לבן איטלקי משובח עזר ללנו להעצים את החוויה. (125 ש"ח הבקבוק) . לקראת חצות הלך המקום והתמלר עד כדי פיצוץ והתור בחוץ הגיע ממש עד הדולפינריום. השרות היה מעולה, האוירה מקסימה . חבל שנאלצנו לעזוב יחסית מוקדם עקב ריבוי משימות מחר (טיול לצפון) . קלרה... כמו שצפיתי.... המקום של קיץ 2006 .
 

ערפוד

New member
עכשיו נשמע לי דוחה יותר

מעבר לאושר הצרוף על כך שעברת את הסלקציה לא ממש הבנתי מה כ"כ טוב במקום. בסביצ'ה אין שום מקוריות וחדשנות, בטח לא כשהיא מבס או מטונה מיובאת. ברוסקטה זה לא מין בגט עם שום גם אם בקלרה חושבים שכן ובטח שאין סיכוי שתבחין אם ההמבורגר הוא מאנטריקוט או מצוואר, סביר שגם אני לא אבל בטח שלא אתה. בקיצור, מקום לילדונים חובבי טרנדים, לא למי שמחפש אוכל טוב.
 
למעלה