קלקר וטיסנים

Flat spin

New member
ואני חולק עליך, ישה ../images/Emo22.gif

הבחור ציין במפורש שאיננו מבין בשרטוט. כיצד לדעתך יוכל להסביר לך מה חסר לו? הרי לדבריו חסר לו הכל.

YHS

New member
../images/Emo13.gif, רגע... סבלנות

החיפזון מהחילזון.....

Flat spin

New member
דווקא יש הרבה סבלנות ../images/Emo22.gif

אבל החילזון שלך צולע כלשהו

snowball1

New member
עקרונות האווירודינמיקה

האמתי שאני די מבין את הסירטוטים והרי הם די מפורטים ומוסברים היטב(לפחות האלה שאני ניתקלתי בהם) אני התכוונתי יותר על הסברי אווירודינמיקה סיבות לשימוש נניח בקלקר מתי כן יתאים ומתי לא מדוע אורך הכנף כזה ולא אחר וכד'

YHS

New member
אני רוצה לעזור,

אבל עכשיו אני מבולבל ומנסה לסדר את המחשבות.... התחלת מזה שרצית מידע על "בניית טיסנים". ניסיתי לענות בכיוון. אח"כ אמרת שבעצם אתה לא יודע לקרוא סרטוטים (או כך הובן מהודעתך) ושמחתי על האפשרות, למרות דעתו של גדעון, להסביר קצת (טוב שלא כתבתי בינתיים מאמר...) עכשיו אתה מדבר על עקרונות האווירודינמיקה ושימוש בחומרים (שהקשר בין שני הדברים רופף). אני מציע שתביט ב"קישורים" ו"מאמרים" של הפורום. יש שם כמה אתרים ומידע שיוכלו לעזור לך. אם תוכל אח"כ לעזור לנו סדר את המחשבות ולמקד את שאלותיך, אני בטוח שיעזרו לך כאן.

snowball1

New member
חשבתי

חשבתי שמה שאמרתי "למה הסירטוט דווקא ניראה כך ולא אחרת צריך איזה רקע תאורתי " די מובן... ותורת חוזק החומר היא קשורה מאוד לאווירודינמיקה

YHS

New member
יתכן,

אבל הובן מכך שאתה מחפש רקע תאורטי בשרטוט.... ולגבי ההמשך, תורת חוזק החומר לא קשורה לאווירודינמיקה, שעוסקת במדעי הזרימה. הקשר הוא תוצאתי בלבד. אני מקווה שתמצא ענין ב"קישורים".

snowball1

New member
בלי תורת חוזק החומר אין אווירודינמיקה

בלי התורה הזאת לעולם המטוסים לא היו עולים לאוויר הם אולי לא קשורים בתאוריה שלהם אבל אי אפשר באחת בלי השניה

YHS

New member
בודאי שאי אפשר באחת בלי בשנייה

גם בלי תורת ההנעה מטוסים לא היו עולים לאוויר, גם בלי כימיה. לכן כתבתי שהקשר הוא תוצאתי.

למעלה