קלציום.

OREAL1111

New member
קלציום.

שלום לכולם,רציתי לישאול עם קלציום קרבונט+ויטמין D שבעיקרון מיועד לבני אדם יכול להתאים לשממיות מנומרות? אני כבר כמה חודשים מנסה להשיג אבקת סידן שמיועדת לזוחלים אבל אני פשוט לא מצליח לימצוא (לא בבית החיות,לא בג'אנגל שבתל אביב ולא בחניות חיות שסתם ניתקלתי בהם.).
 
לטווח הקצר אני לא חושב שזה יזיק

אבל כשתהיה לך אפשרות לתת קלציום שמיועד לזוחלים זה עדיף. אני לא זוכר בדיוק מה היחס אבל אני חושב שיחס החומרים שם די שונה מזה שבני אדם צורכים.
 

OREAL1111

New member
אולי תעזרו לי?

בנתיים אני ממש לא מצליח לימצוא,ועם תיתקלו בחנות שמחזיקה קלציום שמיועד לזוחלים אני אשמח עם תודיעו לי! תודה מראש .
 

naja

New member
שמעתי שיש איזה נוזל שמטפטפים למים.

לא יודע כמה זה יעיל, אבל זה בא בבקבוק של 30 מ"ל ונמכר לדעתי בסביבות ה30 ש"ח.זה מיובא ע"י מפעלי ים.
 

jaklinm

New member
מאפה אתה

אני קניתי בחנות שברחובות מזמן לא הייתי שם אבל בכל פעם שכן הייתי היה אבקת סידן הם מצויידים די טוב
 

gaichuk

New member
נצל"ש- תרופות נגד קריפטו-ספורודיום

מישהו שמע על משהו מתאים? כי האמריקאים בעוויתות בקטע הזה...
 
נכון לעכשיו אין תרופה לזה

יש המלצה של (funk (1987 על שימוש בTrimethoprim-Sulfa במינון של 30MG\KG בצורה אוראלית פעם ביום במשך 7 ימים או לתת פעמיים ביום חצי מהמינון המומלץ לאותו פרק הזמן. אבל גם ההצעה הזאת לא עבדה שהכותב (Roger J. klingenberg) ניסה אותה. נכון לעכשיו אין טיפול בטפילים האלו ומוות הוא דבר די בטוח. החומר נלקח מהספר UNDERSTANDING REPTILES PARASITES של Roger J. klingenberg.
 
למעלה