היום ניתקלתי לראשונה בקלפים של רומי. החוויה היתה נהדרת. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות קלפים אלה בארץ? או באיזה אתר? ניסיתי כבר בכמה מקומות ולא מצאתי. בתודה מראש על העזרה
היי, אני אישית לא ממש מבינה בקלפים, אבל זוגתי האהובה לעומת זאת קוראת בכשרון נדיר (כך לפחות מעידים לקוחותיה) בקלפי אושו. לאחרונה שמעתי על קלפים אינדיאניים ויש לי תחושת בטן שהם יתאימו בדיוק לזוגתי. אז אולי מישהו מכם יוכל לספר לי קצת עליהם, ואיפה אני יכולה לקנות אותם וספר עליהם? תודה
אבל מה אפשר לעשות אם רוצים רק אותך?????? היום יצא לי 8 מטות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקדישה לך את השיר: "אותך" של אילנה אביטל המדהימה.(רפתנית זו אני)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מישהו מכיר? הם מקסימים ויפהפיים. אבל אני מוצאת שהמסרים שלהם הם יותר פסיכולוגיים ופחות רוחניים. אנשים רוצים דם... (כמו בריידר). אולי זה בעיקר בארצינן הקטנטונת כך. מישהו מרגיש כמוני?
אכן סיון את צודקת,אלו קלפים מהממים,מענינים ועוסקים יותר במישור הפסיכולוגי-רוחני. לא מתאימים לפריסות העוסקות בעיניני תכ´לס... יותר מתאימים לעבודת מודעות.
במחיר של 400-500 שקל, אלא להזמין מחו"ל (לדוגמא מאמזון) בכחצי מחיר. לעצמי אני משתמש בקלפי PsyCards, שגם הם מאוד פסיכולוגיים. לאנשים אחרים אני משתמש בריידר, כי איתם יותר קל לי להגיע לתכלס. למה את מתכוונת ב"פחות רוחניים" ?