קלפי הילד הפנימי

רוניתRRR

New member
../images/Emo35.gifמי יודע../images/Emo35.gif

היום ניתקלתי לראשונה בקלפים של רומי. החוויה היתה נהדרת. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות קלפים אלה בארץ? או באיזה אתר? ניסיתי כבר בכמה מקומות ולא מצאתי. בתודה מראש על העזרה

לגושקה

New member
קלפים אינדיאניים

היי, אני אישית לא ממש מבינה בקלפים, אבל זוגתי האהובה לעומת זאת קוראת בכשרון נדיר (כך לפחות מעידים לקוחותיה) בקלפי אושו. לאחרונה שמעתי על קלפים אינדיאניים ויש לי תחושת בטן שהם יתאימו בדיוק לזוגתי. אז אולי מישהו מכם יוכל לספר לי קצת עליהם, ואיפה אני יכולה לקנות אותם וספר עליהם? תודה

uri_raz

New member
תוכלי לספק עוד פרטים על הקלפים ?

האם אילו קלפי טארוט או בקלפים למשחק רמי (rummy) ? תוצרת הארץ או תוצרת חוץ ? אם תוצרת חוץ - איך השם מאויית באנגלית ? איזה תמונות יש על הקלפים ?

longshut1

New member
תודה אורי-ביקרתי,האתר נ-ה-ד-ר!

לכל מי שפורס פריסות יומיות--->שם תקבלו תשובה די טובה,ובלי לחכות למנהלי פורומים עצלנים:)

קלפים אינדיאניים../images/Emo42.gif

אישית,אני אוהבת מאד את ה--MEDICINE WOMAN CARDS--הם ניפלאים בציוריהם וכמו כן בתכנים שלהם.

chany

New member
הבנתי אלינקה.

אבל מה אפשר לעשות אם רוצים רק אותך?????? היום יצא לי 8 מטות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקדישה לך את השיר: "אותך" של אילנה אביטל המדהימה.(רפתנית זו אני)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סיון66

New member
קלפי הילד הפנימי

מישהו מכיר? הם מקסימים ויפהפיים. אבל אני מוצאת שהמסרים שלהם הם יותר פסיכולוגיים ופחות רוחניים. אנשים רוצים דם... (כמו בריידר). אולי זה בעיקר בארצינן הקטנטונת כך. מישהו מרגיש כמוני?

קלפי הילד הפנימי../images/Emo42.gif

אכן סיון את צודקת,אלו קלפים מהממים,מענינים ועוסקים יותר במישור הפסיכולוגי-רוחני. לא מתאימים לפריסות העוסקות בעיניני תכ´לס... יותר מתאימים לעבודת מודעות.

uri_raz

New member
מכיר גם מכיר, וממליץ לא לרכוש בארץ

במחיר של 400-500 שקל, אלא להזמין מחו"ל (לדוגמא מאמזון) בכחצי מחיר. לעצמי אני משתמש בקלפי PsyCards, שגם הם מאוד פסיכולוגיים. לאנשים אחרים אני משתמש בריידר, כי איתם יותר קל לי להגיע לתכלס. למה את מתכוונת ב"פחות רוחניים" ?

a naughty angel

New member
שאלום../images/Emo13.gif

שאלה לכל אנשי הטארוט לסוגיו: איפה ניתן למצא מידע על כלפי צוענים(שנמכרים בהרצליה ב26 ש"ח) ועל כלפי מלאכים, החמודים האלה עם מילה אחת עליהם? תודה מראש

למעלה