קלפיריניה

capoeirista

New member
קלפיריניה

מישהו מוכן לתת לי את המתכון של המשקה קלפיריניה?

Crazy_Bitch

New member
אולי...

קאיפיריניה? חותכים חצי או 3/4 לימון לחתיכות קטנות מוסיפים 20 מ"ל מי סוכר / שתי כפיות סוכר ומנה וחצי קשאסה (רום קני סוכר) מועכים קצת ביחד מכניסים לשייקר עם קרח כתוש, משקשקים ומוזגים לכוס אולדפאשן

roieal

New member
זה קייפירינייה

לוקחים לימון, מקלפים, חותכים לריבועים ושמים עד החצי בכוס אולד פאשן. מועכים עד שיוצא כל המיץ (באמת מועכים חזק), שמים איזה שתי כפות של מי סוכר (לפי טעמך, אתה יכול יותר, אבל המשקה אמור להיות חמצמץ) ועל הכל 2 מידות קשסה. לערבב טוב, ולרוויה. אגב, אם אתה מחליף את הקשסה בוודקה, תקבל קייפירושקה (באמת...)

roieal

New member
שכחתי את הקרח בטעות... ../images/Emo13.gif

לפני הקשסה, תמלא את הכוס בקרח כתוש. עליו תפזר את הקשסה.

shaysapir

New member
תיקון טעות למתכון...

בכל המתכונים אשר קיבלת כתגובה נאמר כי יש להשתמש בלימון כמרכיב בסיסי. הדבר אכן אפשרי אולם כתחליף בלבד למרכיב האמיתי במתכון קאיפיריניה! המרכיב העיקרי והמקורי הנו ליים ולא לימון. שתייה מהנה שי ספיר - אתר דרינקים

yonien

New member
ליים?

קטונתי מלהתווכח עם נציגים של דוריין אבל אתה בטוח?? כמו שאני יודע,בברזיל,זה לימונים חתוכים גס ומעוכים עם עוד קצת מיץ לימון שנסחט וסוכר בגרגירים אז למה ליים?

shaysapir

New member
בטוח גם בטוח...

המתכון המקורי של הקאיפיריניה הנו עם ליים ולא עם לימונים. כמובן שכאשר אין ליים ניתן תמיד להשתמש עם לימונים וכך כנראה עשו בכל אותם המקומות אשר פגשת בברזיל. ההבדל אמנם אינו כל כך מהותי אולם אם אתה מבקש לדעת מה נכון? אזי, לים ולא אחר. שי

capoeirista

New member
אהה ו...

כמה זה אומר מנה וחצי \ 2 מידות קשאסה? סליחה על הבורות... אני רק בת 13...

MidNight Flame

New member
2 מנות וטיפונת = כוס טקילה... ו...

למה לעזאזל בת 13 שואלת כאלו שאלות?!

capoeirista

New member
כי...

אני מטורפת על המשקה הזה!!
אבל אני שותה רק במסיבות וכאלה כי לא מרשים לי מעבר לזה... חוצמזה במשקה הזה כמעט ולא מרגישים ת´אלכוהול.

אבל זה אלכוהול...

וזה משכר...אחרי 3 או 2 כאלה.. תלוי בבנאדם ומה הוא אכל ושתה לפני כן..

אז מה...?!

אני בן 16 ואני מכיר כבר מלא ששותים חופשי ולא רק במסיבות וזה, ואפילו ילדים יותר קטנים ממני שמשתכרים כבר, לא אומר שזה טוב או משהו כזה כי זה ממש לא! וכנראה בגלל זה ילדים בני 17-18 עם מכונית עושים תאונות דרכים ונהרגים חופשי.. וחבל מאוד שלאנשים אין אחריות על הזמן שהם שותים...

כי הבארמנים של היום או המקומות של

היום מחפשים כסף כ-ס-ף זה שם המשחק.. ומביאים חופשי אפילו ללא הצגת תעודת זהות משקאות לילדים שלא בני 18!

למעלה