קלפים

שונצינו

New member
קלפים

שלום רב לכולכם, שמי ניר ואני אוסף קלפי N.B.A שוים ביותר ומיוחדים מילדותי והיום בגיל 24 אני מעוניין למכור אותם על אף שהם יקרים לליבי. אשמח לקבל את כל העזרה מכל אחד על מנת לדעת היכן ניתן למכור אותם? למי ניתן למכור? לאנשים שאתם מכירים? לחנויות קלפים שאתם מכירים? אודה באמת על כל עזרה/מידע. תודה מקרב לב.

Mercyful God

New member
שלום ...

אני לא מכיר יותר מדי את התחום , אבל חבר של אחותי הוא אספן קלפי NBA גם כן, ועל פי הדברים המועטים שאני לומד ממנו בנושא אני יכול להגיד לך שאיביי זה המקום הכי טוב למכור בו קלפים ... שים לב כמה קלפים נמכרים שם , גם בסכומים גבוהים מאוד אם יש ברשותך קלפים שווים .

בוא נגיד ש...

אני אשמח לקבל את האוסף ולצרף אותו לאוסף שלי.אני אוסף למעלה מ 12 שנה קלפים ויש לי אלפים.לפני הצבא הייתי יוצא לתצוגות ולמכירות ראווה בחו"ל. הייתי מחליף המון המון

שונצינו

New member
בהמשך לתגובתך...

ראשית תודה על תגובתך המהירה והמכובדת. שנית, אני מעוניין למכור ולא לתת בחינם כך שאם אתה מעוניין אשמח להפגש עמך, להראות לך את הקלפים ולמכור לך במחיר סביר ביותר ומקובל על שנינו. מה אתה אומר? מצפה לתגובה. תודה לך.

שונצינו שלום:

עם כל הרצון הטוב להשיג ממך את הקלפים אני לא יכול להרשות זאת לעצמי.אני מאמין שיש לך מושג כמה חייל מקבל היום ובאמת שהייתי רוצה אבל לא יכול.אם יש משהו אחר,כל דבר,שיכול לעזור לך אני אשמח מאוד לעשות זאת

מנצל"שת

אני מחפשת את הספר ב"גלגלי הזמן" שחברת "דן" הוציאה ליובל שלה. האם מישהויכול לעזור לי בהשגתו

נויקה

New member
אולי

איתמר יכול לעזור לך. הטלפון שלו הוא 049541608. קחי בחשבון שזה יכול לקחת כמה שנים כמו שאני מחכה כבר איזה שנה לספר, אבל אנשים אומרים שהוא באמת מוצא בסוף. אגב, המחסן שלו נמצא בצרופה, בחוף הכרמל. נעה

כן נויקה, אני מחכה לאיתמר כבר

כמה חודשים, את "קוים ונקודות" השגתי אצלו
גם בפורום איתור ספרים הייתי, ולא יצא לי כלום חוץ מהצעות ללכת לספריה. אגב, פגשתי שם גם אותך, לא נראה לי שם את הצלחת שם

אני מחפשת את הספר

שחברת "דן" הוציאה ליובל שלה "בגלגלי הזמן" ואני לא מצליחה להשיג אותו.

JAMES DEAN

New member
אלונה יש לי פרוייקט חדש בשבילך:

אז עכשיו שהשגת את הספר "קווים ונקודות" הפרוייקט הבא שלך הוא להשיג את הספר: 50 למדינת ישראל בראי "אגד"

למעלה