קלפים שנפלו- משמעות

cohen26

New member
קלפים שנפלו- משמעות

שלום לכולם,
רציתי לראות האם אני מוכנה לזוגיות רצינית בקרוב (בת 31 למי שזה עוזר) וכאשר הוצאתי את הקלפים מהקופסא נפלו שלושה קלפים אחד על השני כאשר הצד המצוייר כלפי מטה.
כאשר הפכתי אותם הם היו: 6 גביעים, 6 מטבעות ו-10 גביעים.
אני יודעת שכאשר קלף נופל יש לבדוק את המשמעות שלו- זה מסר. ואני מבינה שזה קשור לקבלה (בקשר הקודם שלי אני נתתי מעצמי כל כך עד שזה פגע בי, ביחסים בכלל עם המשפחה שלי אני בד"כ האדם שנותן המון ומקבלת מעט אם בכלל).
תוכלו לעזור לי בבקשה להבין עוד קצת את המשמעות של הקלפים שנפלו?
תודה מראש!

שניי77

New member
מסר לזוגיות

גם בעיני המסר הזה מדבר על הזוגיות הקודמת שלך, על איזון בין נתינה לקבלה, על רצון "לטפל"/ לתקן את בן הזוג ועל רומנטיזציה ואידיאליזציה של המציאות.
בכל הקלפים יש ריבוי של א.נשים - האם את באמת רוצה זוגיות, או פשוט מפחדת להיות לבד ולא משנה המחיר...?
האם באמת התגברת כבר על האקס, או שעדיין יש בך מחשבות לחזור לשם?
ומה יאפשר לך להרחיב את אזור הנוחות שלך?
בהצלחה :)

oferavraham1

New member
האם את מוכנה לזוגיות

שלום לך כהן,
&nbsp
הקלפים מייצגים סיטואציה שכיחה של "תן וקח". הפוטנציאל בשטח לזוגיות ממותנת ויציבה אכן קיימת בשטח שלך, הדבר והעניין הוא שאת מנסה ומתאמצת כ"כ להראות טוב בעיני בני זוגך עד לאיבוד עצמי באופן טוטאלי.
ההתחייבות והמסירות שלך בקשר הם כל כך גדולים עד שהם פוגעים באיזון ומשפיעים רגשית עליך ועל הסובבים אותך. שאת נכנסת לקשר את באה ממקום של צורך בפיצוי רגשי עמוק. הדרך שלך לתקן את זה הוא על ידי פעולה הפוכה עם עצמך של מיתון הנתינה וההתמסרות ולהביא את עצמך למקום של הגשמה עצמית אך דרך הרגש ולא השכל!
כמובן שיש פה גם עניין למצוא את האדם הנכון שייתן לך את התמיכה הרגשית אותה את צריכה, אך עניין ההתמסרות ופגיעה בהבעה העצמית שלך יוכלו לדרדר כל קשר קיים.
ולכן עליך להגביר את המודעות , לשים לב, ולא לוותר לעצמך. עם כל הקושי.
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp
אם אהבת את מוזמנת לשמור על קשר בקבוצה שפתחתי.

&nbsp
https://www.facebook.com/groups/1713925202164127/

למעלה