קלפים על השולחן

ארנבת123

New member
קלפים על השולחן

במשך שלוש שנים שום דבר לא קרה רק דייט ועוד דייט ועוד פגישה משמימה עם בחורים חסונים ומוצלחים שרצו וניסו (וגם אני רציתי ניסיתי) אבל שום דבר לא קרה. הלב לא פירפר, לא חיכיתי שיתקשרו ושמחתי כשהניחו לי לנפשי פיתאום הגיע איש אחד, צעיר מדי (עוד לא בן 26) שלחלוטין לא סגור על עצמו ומשהו השתנה ..סדק במעטפת הקרח סביב מדברים מאז אוקטובר, ניפגשים פעם בשבוע (לא קבוע) מאז מרץ אבל, הוא לא יודע, והוא לא בטוח ו....אוף! למה זה קורה דווקא לי? הוא אומר לי: תני לעצמך קרדיט, את בחורה מדהימה. אני נמשך אליך ואני צריך להתאפק לפעמים... כי אני לא מעוניין כרגע בקשר איתך. מכל מיני סיבות שקשורות לדברים שאני עובר עם עצמי. את משהו מיוחד וקצת לא ברור בחיים שלי. איך שהוא את עדיין נמצאת אצלי בתודעת ה"אינטרנט" והמעבר לפגישות חבריות/טלפוניות שוטפות לא לגמרי חלק. אני חושב עליך מדי פעם כמישהו שהייתי רוצה להיות קרוב אליו לפעמים. יש בך המון שמזכיר לי את עצמי וזה קצת מפחיד אותי. המשמעות שלך עבורי עדיין לא ברורה לי מספיק אבל אני מרגיש שהיא קיימת. מה אני אמורה להבין מכל זה???

ברוכה הבאה ארנבת ../images/Emo24.gif

את כותבת שמעולם לא הרגשת את הרגש הזה...וציפית לפרפרים במשך שלוש שנים ושום דבר לא קרה...שכל הבחורים שפגשת היו מושלמים אך כל הפגישות שחווית היו משמימות. ופתאום - גבר לא כל כך מתאים מופיע וסוחף אותך והוא הגבר הלא נכון הוא צעיר מדי, הוא לא יודע מה הוא רוצה, הוא לא ממש מעוניין בקשר... ודווקא הוא מושך אותך. ואני, עם קצת פסיכולוגיה בגרוש, שואלת: למה דווקא אליו את נמשכת? למה דווקא אל הבלתי מושג, אל הבלתי אפשרי? למה להתאהב באדם הלא נכון? בדקי את עצמך. עמוק עמוק בתוך הלב. מדוע את רוצה דווקא אותו ולא את כל האחרים שהיו? מה בו גורם לך לפיק ברכיים? [הערה: אני כמובן לא מכירה אותו, אלא מפרשת את הכתוב בלבד. ואם אני טועה, אשמח אם תתקני אותי]

ארנבת123

New member
האמת?

הוא ניראה מצויין והוא מקבל אותי כמו שאני בלי ביקורת ו..יש לשנינו תחושה עמוקה של היכרות של שנים ארוכות כשאנחנו ביחד יש לי תחושה של ידיד וותיק כאילו הגעתי סוף סוף הביתה.

ארנבת123

New member
ו.....סליחה ששכחתי

שלום אני ארנבת, בת 25
פגשתי בחור יפה מדי מעניין מדי ו...לגמרי לא בשבילי. ורק עליו אני חושבת

ארנבת123

New member
../images/Emo10.gif

ועוד דברים שניכתבו בנינו: אני מבין שיש בעיתיות באיך שאני מעביר את הדברים. זה נהיה לי מאוד מוחשי עד כמה אני יכול לפגוע בך. אני מאוד לא רוצה לעשות את זה. ואני במצב שבו אני לא ממש יודע מה יגרום לזה. הנשיקה לדוגמא, למרות מה שאת מייחסת לה, לא אומרת לי הרבה.הנשיקה לדוגמא, למרות מה שאת מייחסת לה, לא אומרת לי הרבה. אני התגעגעתי מאוד לזה שיש לי את מי לנשק, את התחושה הזאת, וגם רציתי להעניק לך את זה, לאור כל מה שהיה. אבל היא לא מהווה מבחינתי משהו רגשי עמוק שהוא מעבר להתכרבלות וחיבוק. לא שאני לא רוצה שנפגש, להפך. אבל אני לא ממש יודע איך זה נתפס אצלך. הרצון הזה לראות אותי שאת מדברת עליו לא מעט מפחיד אותי משהו. כי אני לא רוצה לשגע אותך. אני לא רוצה לפגוע בך. אני חושש ממצב שבו הכול "טעון" מדי. לא יודע, יש משהו בך שמסקרן אותי כזה. בדר"כ אני יוצא בהרגשה טובה... חברים. לא בשום מובן שמוכר לי עד היום, אבל יש שם את הבסיס הרגשי. אני יודע שזה אבסורד. כשמצד אחד את מכירה אותי פחות או יותר (נקרא לזה - אישיותית)... מצד שני את פשוט לא יודעת עלי כלום. זה די מדהים אותי. וזה קורה קצת בשני הכיוונים, רק יותר מוחשי לכיוון שלי.

ארנבת123

New member
אני

מאוהבת מודעת לזה חווה את זה יום יום שעה שעה והוא לא עושה את זה יותר קל בשבילי "כיף לי איתך אבל..." רוצה לקחת את ה"אבל" הזה ולמחוק אותו אבל אי אפשר יודעת שהכי חכם זה לקום וללכת כי מי שלא רוצה אותי בלב שלם, אין שום סיבה לבזבז איתו אף רגע יקר אבל הלב אומר אחרת, הגוף מתאווה לעוד נשיקה ועוד מגע וכל SMS וצילצול טלפון ממנו משאיר אותי חסרת נשימה. ...

יקירה

זה דבר שאת צריכה להחליט בעצמך... ההחלטה האם לחשוב על מערכת היחסים באופן שכלתני או רגשי. אני רק רוצה לתת לך חומר למחשבה: בעצם היותך עם האדם הלא מתאים, את חוסמת את עצמך מפגישה עם האדם המתאים.

ארנבת123

New member
../images/Emo51.gif חיפושית

על הרגישות וההתייחסות (כבר שיגעתי את החברות שלי עם השטויות שלי) הכל ידוע והרשות נתונה אבל ללב, ולתשוקות קול משלהם. ואני חושבת האם יש דרך להגיע אליו (כן, כן, כמה פאטתי) שום דבר לא נעלם בין לילה לצערי ולוקח לי זמן וייסורים רבים עד שאני "יוצאת" מזה. אולי אני נשמעת מדוכאת אבל כולי כמו קפיץ מתוח just ready to pop מצחיק ,לא?

קפיץ מתוח..

חשבתי על זה עכשיו שקראתי את ההודעה שלך, כשאנחנו מתרגשים אנחנו אומרים שאנחנו מרגישים כמו קפיץ מתוח, אולי זה בא מהמילה מתח.. ברור שתרגישי ככה, זה טיבעי, זה מראה שיש לך רגשות. לפי מה שכתבת נראה שהוא במקום קצת שונה בחיים כרגע, שלב לא ברור. אני חושבת שרובינו עוברים אותו. זה לא פאטתי לחשוב עליו, זה לא שטויות לרצות אותו, רק תשמרי על עצמך.

Rנבוני

New member
שלום לך ארנבת

יש לך הרבה פרצופים עצובים אבל תסתכלי על חצי הכוס המלאה: את מצאת את אהבתך. אחרי 3 שנים ובחורים אינספור. תשמחי בזה. תהני עם זה. תנסו לעשות דברים שיהיו נעימים לשניכם. מי יודע - אולי גם ללא תחבולות שכנוע מצידך הוא ימצא את עצמו מתאהב בך עוד יותר. תני לעצמך להסחף באהבה ולהנות ממנה. אבל - תהיי מודעת... אם הקשר גורם לך לצער רב... אם הוא מראה סימנים של התרחקות... ואם באמת באמת אין סיכוי... אז כRנבון אל ארנבת - זה הזמן שלך לעשות חושבים. ולחתוך.
Rנבוני

ארנבת123

New member
../images/Emo51.gif ארנבוני ../images/Emo24.gif

תודה על נקודת המבט האופטימית היה מרענן לשמוע גם דיעה של גבר בנושא. אני בכל מקרה שומרת על עצמי, היום היה יום ללא שיחות/SMS/צ'ט לא טוב לי להתברבש עם זה כל יום אחרי כל שיחה כזו דעתי מוסחת לגמרי ואני חושבת רק עליו. והנה היום, אמנם חשבתי רק עליו אבל...הוא לא יודע את זה
אני יכולה להיות ממש ילדה קטנה לפעמים.

hilos1

New member
אחותי הבן אדם מתוסבך

עזבי גם הוא ירצה אחרי תקופה הוא יחליט שלא סתםםםםםםם לא שווה

למעלה