קלפים מסוימים באהבה?

קלפים מסוימים באהבה?

מה מסמל שלוש המטות בנושאי אהבה? ומה לגבי אביר החרבות? נראה לי שהוא יכול להיות דיי אובססיבי כלפי אדם מסוים? או אולי הוא יותר מדי מלחמתי לנושאים אלו? מה מסמל מלך המטבעות? נראה לי שהוא קצת קר, מחושב וקונפורמיסט באהבה... תמיד כשאני מסתכל עליו הוא נראה לי מתנשא.

אהבה

3 מטות יסמל את המבט הלאה, אל עבר העתיד - מגורים משותפים למשל. אביר החרבות בהחלט ממהר יתר על המידה, אובססיבי זה ביטוי טוב מאוד. מלך המטבעות, לוקח את הזמן שלו, מחושב ושקול. בוא נאמר שהייתי מאוד שמחה לראות קלפים תומכים ברגש יחד עם הקלפים הללו.

רשף כשף

New member
לדוגמה:

אם בפריסה של 3 קלפים: הווה-עצה-תוצאה בתחום הזוגי לנטע- רווקה פנויה ומחפשת, יצאו הקלפים: 3 מטות, אביר החרבות ומלך המטבעות. פירוש הפריסה: הבחורה עומדת בפני מעבר שלב בחייה, סוג של התבגרות רגשית (3 מטות). הקלפים ממליצים לפעול ולא לשבת מהצד, משום שיש אופציה קונקרטית למערכת זוגית בחייה. נדרשת פעולה מהירה והחלטית (אביר החרבות), על מנת שתוכל ליישם אופציה קיימת למערכת זוגית יציבה בחייה (מלך המטבעות). שים לב שבפריסה ישנו חוסר בקלפים מיסוד הרגש, לא בהכרח מעיד על חוסר רגש אלא על המלצה לפעולה שאינה רגשית. יכול להעיד על כך שהרגש עוצר את נטע ועלייה לפעול יותר מתוך אימפולסיביות על מנת להוציא דברים מהכוח אל הפועל. כמו כן שים לב שהפירוש יהיה שונה לגמריי אם נשנה את סדר הקלפים: הווה- 3 מטות עצה- מלך המטבעות תוצאה- אביר החרבות במקרה כזה ההמלצה היא הפוכה: פעולה אימפולסיבית עלולה לגרום לנטע להצטייר אגרסיבית מדי, בעוד הקלפים ממליצים לשבת ולחכות שהצד השני יפעל. בעצם בכל קלף שתשאל תלוי מה הפריסה, למי נערכה, מהי עמדת הקלף ומהם הקלפים הנוספים שיצאו.

למעלה