קלפים למדיטציה

escorpion13

New member
קלפים למדיטציה

היי : שוב אני ESCORPION13 רציתי להציג לכם אתר לקלפים שמשמשים כקלפים למדיטציה בנושא אקראי מיתרכזים ושולפים קלף ועליו ניתן לעשות את החשיבה . אני מצאתי שזהו תרגיל מעניין מאוד ויעיל לפתיחה של יום חדש בבוקר האתר הינו של Louise Hay שאישית קראתי כמה ספרים שלה ,בעיקר על מודעות עצמית והיא גם כתבה ספרים על מודעות נשית(שאישית לא כל כך מתעניין בנושא , הוא די מפחיד אותי חה חה חה !!! וסליחה לכל הנשים בפורום ) טוב ....דעתי ששווה לבקר באתר .......ולקרא אותה

העוצמה הטמונה במודעות בכלל

היא גדולה ועמוקה אבל מפחידה ? :) תודה על הקישור ועל הקלפים ! אני באופן אישי מתקשה/לא אוהבת/לא זורמת בקריאה באנגלית... אבל שמרתי את הקישור וכשאתפנה אתעמק. תודה

escorpion13

New member
המעניין בקלף.......

המעניין בקלפים הללו הוא שהם לא ל"קריאה" אלה בנוי ממשפטים קצרים מאוד או קביעה חיובית לתכנת את תת המודע . ידידה שלי עכשיו עובדת על אפשרויות לפתיחה עם הקלפים הללו אני מאחל לה בהצלחה ובהמשך אלמד מימנה מה עשתה .

כן , אלו קלפי מסרים

כל הספרים של לואיז היי , עוסקים בריפוי אישי , ומה אתה צריך לעשות לעצמך , ואיך אתה עוזר לעצמך . לי למשל יש את הפנימיאלים , ובכל פעם שאני עצובה , אני לוקחת קלף , קוראת את המסר שלו , ולרוב גם לוקחת אותו איתי לכל מקום , תולה אותו בהמשך היום על המחשב , איפה שאני רואה את המסר ומתחברת אליו . מעולם לא יצא לי בפנימאלים , מסר שאינו מתאים להרגשה שלי באותו הרגע . אני אנסה לבדוק איך זה עובד עם לואיז היי , בפעמיים היחדיות שניסיתי זה היה בסדר , המסר התאים . ליאת

למעלה