קלף 3 המוטות

shiri39

New member
קלף 3 המוטות

כשאני מוצאת את עצמי מתחילה לפרש פריסה שקשורה לאהבה וניתקלת בקלף 3 המוטות, אני לא מבינה ממש מה הוא קשור פה... אני יודעת מה משמעותו בעבודה... לימודים.... ובכללי הוא לא קלף שבמהותו מתייחס לאהבה. אני זוכרת שראתי פעם בפירוש של מישהו אחר שנתן לקלף 3 מוטות פירוש שמתייחס למיניות... אז איך מפרשים? כשלמשל שואלים שאלה לגבי רגשות של מישהו כלפיכם ומקבלים את הקלף 3 מוטות? ובכללי...איך מפרשים את הקלף 3 מוטות כשמדובר באהבה? תודה רבה מראש.

שלוש המטות באהבה

מילת המפתח כאן היא ציפייה אולי האדם הוא בן מזלות האש, ואין בו את הרגש המעמיק כמו במזלות המים (לכן קלף מטות - אש) תמונת הקלף מראה לנו אדם אשר מוציא לפועל את רצונו, בעוד הוא מסתכל קדימה אל העתיד באופטימיות ותקווה כי יוכל להשלים את שאיפותיו. אם אנחנו מדברים על זוגיות, הרי רצונו בפיתוח הקשר, ושאיפותיו בסופו של דבר למיסוד. למשל, אפשר לראות בשלב הזה מעבר לדיור משותף או הכרה של ההורים. בקלף הבא, ארבע המטות, כבר נראה מיסוד ממשי.

shiri39

New member
וואלה נכון ניזכרתי

אני זוכרת שראיתי פעם באיזשהי פריסה שהיה שם את 3 המוטות ואמרו שמי שהשאלה עליו -נימשך, אבל לא יותר... אין רגשות עמוקים ואם כבר הקלף הזה מדבר על משיכה! תודה רבה

גם אני מסכים חלקית עם נתנאל.

א ב ל שתי מטות בעיני זו עמדת ציפיה ואילו 3 מטות זו עשיה ממש או יציאה לפעולה. אי אפשר לבנות מ2 מטות שולחן, כיסא, בית. מ3 מטות ניתן לבנות בית, שולחן כיסא. הלבוש האדום מסמל תשוקה עזה למשהו הוא כבר לא בבית כמו ב2 מטות הוא נמצא בחוץ, זו כבר עשיה. הים הצהוב לפניו מסמל את הרגשות מין העבר שמפעמים בו לעשות או ללכת, לבנות או לאהוב. את הדחף אנו רואים כי הוא מביט לאופק וזורק הכל מאחוריו. לכן אני רואה בו קלף של עשיה באהבה מסמל קלף של תשוקה ומשיכה חזקה רצון לקדם את הקשר הלאה לעתיד. יש בו גם סממן של חו"ל, בגלל הים הצהוב שלפניו.

למעלה