קלף מלכת הגביעים

starot

New member
קלף מלכת הגביעים

הוצאתי קלף יומי בבקר. הקלף שעלה - מלכת הגביעים. איזה מסר הוא יכול להעביר למשך היום הזה? קצת קשה לי עם הקלף הזה מאחר והוא נחשב כקלף חיובי, ואילו אני חווה אותו בקשר עם דברים לא נעימים. מישהו מוכן לשתף אותי בהרגשתו ודיעותיו בקשר לקלף הזה? תודה מראש.

קלף בעייתי לדעתי

אני לא אוהב את ההבעה שלה, נראית לי קצת מופרעת
ההבעה שלה מאוד מזכירה לי את ההבעה שבקלף הירח גם המזל שמקושר אליה, עקרב, בעייתי בפני עצמו יש פה רגש מאוד, מאוד עמוק וקושי לשלוט בו. יש סגירות וסודיות, כמו גם מיניות חזקה. בפעמים שהקלף עלה לי בשאלות חומריות, תמיד התוצאה הייתה שלילית דברים שלא מסתדרים כפי שמתכננים.... אכזבות כעיצה או מסר, הייתי חושב שהוא היה מדבר על הצורך להיפתח, לסמוך יותר ולא להסתכל על הצד השלילי של הדברים, לא לחסום את הרגש מפני ביטוי חיובי, לשתף יותר....

מופרעת חחחחח

איזו הגדרה יפה מלכת הגביעים בשבילי מסמלת חולמנות, הזיות, דמיונות, היא לא כל כך חיה במציאות. היא חיה בתוך מה שהיה יכול להיות, בגביע. הגביע הסגור יכול לסמל גם שערוריות כאלו ואחרות העלולות להתפרץ, וכדאי לפתוח אותם קודם להתפרצות.

מלכת הגביעים

מ ל כ ת ה ג ב י ע י ם המלכה יושבת על כיסא מפואר, מביטה בעצב בגביע נפלא ומהודר מאוד שבידיה. שמלתה התכולה ההופכת ומשתלבת במים מסמלת את עולם המחשבות הכמוסות שלה, הרגשות השולטות במחשבותיה. כמיהתה נבטת מעיניה, בהביטה בגביע במבט מעורפל, המזכיר אהבה ישנה בלתי נשכחת שכבר הייתה בידיה והיא זוכרת ממנה רק את טוב. העדי האדום על החזה והצבע האדום מאחוריה מסמלים את תשוקה והרצון הנסתרים למשהו רגשי אמיתי. הצוק התלול הירוק צהוב, מעבר לאגם ומאחריה מסמל מכשול רגשי הקשור לעברה ועתידה. שיערה הזהוב הקלוע מסמל את מחשבותיה הרגשיות יצריות. התינוקות עם זנב הדג מסמלים את הדמיון העשיר שהיא נחנה בו ואת אשליותיה, זאת מכיוון שיש בתולות ים ואין בתולי ים. הים הרוגש לפניה מסמל את עוצמת הרגשות שלה למשהו ניכסף ולא קיים באמת. גם הגביע המסמל את ארון הברית על מלאכיו וציורי עשרת השבטים, מסמל משהו דמיוני בלתי מושג. התינוק בתחתית הכיסא מחזיק דג בידו המסמל יכולת יצירתית ומזל רב. היא נאה מאוד ויכולת הדיבור שלה מקנה לה מעריצים רבים. אך תמיד היא תחפש משהו שהיא לא יכולה להשיג. משמעות הקלף: חולמת על דברים מעבר להשגתה וכשהיא משיגה אותם היא רוצה משהו יותר טוב. מדמיינת, מפנטזת, חיה באשליות. רגישה ופגיעה מאוד. לא מרוצה מחיי האהבה שלה, מדחיקה תשוקות מיניות. יפה או סקסית מאוד. רגישות: באיברי המין. חשיבה - מלאת אשליות, פנטזיות, דמיון מפותח, רגשית, יצירתית רגשות - לעצמי, מלנכוליים, פגיעות, עצבות. פעולה - עשייה בלי חשק מתוך מחשבה שאפשר להשיג משהו יותר טוב הפרעה - כל הכתוב למעלה. כתשובה כן/לא - לא, שלילי.

למעלה