קלף מועדף!

impale

New member
ברנר ^^

ברנר זה סוג דק שלרוב בנוי בצורה הגנתית ומבוסס על להוריד את החיים של היריב ל0 לא על ידי תקיפה אלא על ידי קלפים כמו סופר בלייר דרגון לאבה גולם סייט בירד ואפשר גם פרינסס אם אוהבים אותה ^^

לזאת התכוונתי->

בדיוק מצאתי תמונה שלה בגוגל XDDD אגב,IMPALE(שכחתי את השם שלך@@;) אם לא אמרתי לך את זה קודם,יש לך חתימה מגניבה^__^ אהבתי אותה XD

impale

New member
חחחחח

*קורא את החתימה שלי* *מסיים* LOL איזה שטויות אני כותב XD כן פרינסס קלף ברנרי מגניב היום כמובן סייט בירד דחוף אותה החוצה אבל היא עדיין קלף מדליק @@ יאללה עוד אנשים! מה הקלף המועדף עליכם ומדוע? (אגב תרגישו חופשיים לפתוח כאן(בפורום) נושאים שקשורים ביוגיהו)

impale

New member
כן כשנרשמתי..

החלפתי חתימה כל יום XD בהתחלה שמתי תסמיילי של השריף וכתבתי משהו דפוק ואז כשהבנתי שאנשים אשכרה יכולים לקרוא את זה-החלפתי ^^

ggaall1

New member
נמנמ^^''

המ.. גאיה^^'' אבל עדיף בצורה השייה.. המ.. זאתי שבתמונה XD האפקט שלו זה ש'תה אכול לזמן 'תו בלי הקרבה אם הוא הקלף היחידי ביד ש'ך ^__^ וישלו התקפה כמו של גאיה אחר.. ואני תו רק בגלל שזה צורה אותר משוכללת של גאיה XD וגאיה מאגניב :] אבל אם לפי אפקטים ולפי מה שאני תמיד רוצה שייצא זה.. המ חייל בפינגווין XDDDDDDDD הוא שתה כוכבים.. הוא סוג מים.. התקפה 750.. והגנה 500^^'' המ.. והוא אפקט פליפ.. והאפ'קט.. המ.ץ. זה ש'תה מחזיר שתה מפלצות ליד של היריב.. וזה מאגניב באותר.. במיוחד אם ישלו ת'מפלצות האלה ש'תה מקריב 2 >>''

impale

New member
האמממ תיקון קל ^^

הפינגווין לא מחזיר ליד של היריב אלא ליד של הבעלים משמע אם אתה עושה פליפ בעצמך אפשר להחזיר תפינגווין ו 1 של היריב ואז לשים תפינגווין שוב ולהחזיר עוד 2 XD חוץ מזה שאתה יכול להחזיר מפלצות שהירב לקח לך והן תחזורנה ליד שלך ועוד מלא דברים מדליקים שהפינגווין הזה יכול לעשות =) עוד אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Cagome chan12

New member
הדרקונהמכונפשלרע^^../images/Emo15.gif

כי... הוא קלאסי כזה. הוא יפה מאד, וגם יחסית חזק.

idanem

New member
אממ...עליי..

הקלף האהוב עליי הוא Buster Blader סוג - אדמה טייפ - ווריור רמה - 7 הגנה - 2300 התקפה - 2600 האפקט - על כל מפלצת דרקון שיש במגרש של היריב או בבית הקברות שלו, ההתקפה של באסטר עולה ב-500. ותמונה=====>>>

kagurush333

New member
ני' לאהוב קוסמת אופל! *.* ../images/Emo153.gif

אין לי מושג בנוגע לפרטים, אבל אני מתה עליה
וגם על קוסם האופל

למעלה