קלף מועדף!

impale

New member
קלף מועדף!

אוקי שרשרו =) הפואנטה היא לא מה הקלף הכי חזק או הכי טוב אלא הכי אהוב.. לא קשה נכון? ואם אפשרי להסביר מדוע-פרטו! אני אתחיל ^^ הקלף האהוב עלי ביותר הינו Injection Fairy Lily טיפה מידע על הקלף : סוג-אדמה טייפ- ספל קסטר (גם לי השילוב הזה מוזר..) רמה 3 (מה שאומר שהיא תוקפת תחת קלפי הגנה לדוגמת גרוויטי מסנגר ולבל לימיט) הגנה:1500-ללא ספק הגנה מספיקה למפלצת ברמה 3 התקפה: 400(התקפה נמוכה מאוד גם למפלצות רמה 2) אם כך נראה כמו קלף חלש ומטריד אך כמו ששחקנים גדולים ממני אמרו דווקא הקלפים החלשים ביותר מסתברים בסופו של דבר כהתגלות העוצמה את האפקט של לילי ניתן להפעיל גם בתור של היריב וגם בשלך אבך אך ורק בשלב חישוב הנזק כאשר מפלצת תוקפת את לילי בתמורה לתשלום "צנוע" של 2000 חיים (שזה רבע מהחיים שמקבלים בהתחלה...) ניתן להגביר את ההתקפה של קלף זה ב 3000 מצד אחד זה בסך הכל הפרש של 1000 בין ההפסד שלך לשל היריב ו2000 חיים זה בדרך כלל משהו שלא נרצה לאבד(אלא אם זה דק לאסט טרן ^^) אז מה הצד הכן יעיל? -ניתנת לזימון למגרש על ידי מחפשים לאסט וויל וכל דבר אחר -מפלצת של 3400 שלא דורשת הקרבה (תנו כבוד לכוח הברוטלי) -קלף מצויין בשביל לסיים איתו משחקים (נו התקפה ישירה שלה מורידה ליריב פשוט כמעט חצי מנקודות החיים ><" תנקו מגרש ותתקפו) -מהווה רמובל מצויין במקרה הצורך (למרות שיש שיעדיפו קסם באותו רגע) משמע היא יכולה להוריד בכיף מפלצות הקרבה שהיריב השקיע הרבה כדי לזמן -אתם תאבדו יותר נזק מהיריב שלכם בקטע הזה אבל תנקו את המגרש ממפלצת שחשובה לו וחוץ מזה היא כזאת חמודה %$&%^*^&*^)^&)^&(&*(^*%^*^%)^&)^^%^&))^ עד כאן אני תורכם XD

DarkBrownLynx

New member
|חמזה| צ'יינג' אוף הארט

סתם ככה.. וכולם יודעים המ הא עושה נכון?! לגנוב קלף שלהשני וזה..תודה למי ששם את זה בגלריה כי לא מצאתי בגוגלXD

magicalgirl

New member
קוסמת אפלה וקוסם אפל ^^

נמ...אין לי מושג למה אני אוהבת אותם...XDD לדעתי קלפים יפים ^^;

impale

New member
יו בקשר לקוסם אפל!!!!

מוציאים עכשיו קלף די מצחיק שקשור בקוסם אפל ^^ את הקלף הזה ניתן לזמן רק על ידי הקרבהת קוסם אפל מהצד שלך במגרש היריב מאבד 1000 נזק על כל קסם "רגיל" שהופעל (משמע אם לך וילריב ביחד יש במגרש ובבית הקברות ביחיד 8 קסמים רגילים-היריב מת =))

magicalgirl

New member
הווו.....*_*

אין לי קלפים ואני לא משחקת ^^; אבל נשמע שהקלף הזה נחוץ בחפיסה...או שלא O.ם

impale

New member
האמממממממממ

א-חבל שלא משחקת... ב-הוא יהיה נחוץ אם יבססו עליו דק כי אחרת הוא נתקע והוא עדיין לא נחוץ כי הוא עדיין לא יצא ^^ הוא יצא אני מניח בעוד כחודש @@ ועד שיגיע לארץ...

ido7512

New member
מזה הבולשיט הזה???

אין כזה קלף ותאמין לי אין אחד שיותר מבין ממני כולכם לא יותר מחבורה שלא יודעים מהחיים שלכם אני מבין יותר טוב מכולכם על יוגי הו אין לאף אחד בארץ המגוחכת הזאת קלפים יותר טובים משלי!!!המנהל/ת סתם עושה מעצמו צחוק!!!וזאתי שמסומנת באדום לא מבינה לא ביוגי הו ולא מהחיים שלה!!!פחחחחח כולכם זה טמטום אחד גדול!!!רוצים אתר אמיתי על יוגי הו בניהולי???תיכנסו ואז תראו ששוה תמאמץ!www.yugioh-il.com ואז תראו מי מבין ביוגי הו ומי לא!!!

אוקיי, קודם-כל תנשום עמוק.

דבר שני - קרא את חוקי הפורום (בייחוד את הסעיף לגבי התכנים ולגבי פרסום אתרים לא חוקיים). הודעה נוספת שלך שתעבור על החוקים - תוסר. אין לך שום זכות לבוא לכאן וישר להשמיץ ולהעליב אותנו, על סמך מספר הודעות שכתבנו. אתה רוצה להוכיח את הידע שלך על יוגי הו? בבקשה, תתשתתף בפורום ותקפיד על החוקים. שום בולשיט, הארץ שלנו אכן מגוחכת (
), אני לא עושה מעצמי צחוק, 'זאתי שמסומנת באדום' קיבלה האדמה כי מגיע לה ומהסיבה שכך החלטתי, ואנחנו בהחלט לא טמטום אחד גדול. אני מצפה ממך להתנצל - אחרת אני אסיר את ההודעה הראשונה שכתבת ושאליה אני מגיבה. תודה. ברוך הבא (?) אל משכנינו.

impale

New member
יסמין^^

אין צורך להסיר.. נעים מאוד XD אגב אתה יודע שאת זה http://darko_doomer.tripod.com/ygo/cards_article_amazoness.html אחת מ3 הכתבות הגדולות בפורום שלך אני כתבתי? וזה עוד היה בתקופה שלא היה לי מושג מה אני רוצה מעצמי... יש שם כמה שגיאות ממש רציניות והסגנון שם ירוד... לא נורא השתפרתי מאז ^^(אני דונט אסק והשני זה דן[ששיחק ביסט]) אגב אם הדק שלך מעודכן לבאן החדש אתה מוזמן לבוא למפגש פורום או לטורניר בראשון לציון יום רביעי ולהראות לכולם כמה שאתה טוב .

ido7512

New member
סבבה...

אחלה...אבל כדי לכם יותר להעשיר את הידע שלכם כי לפי כמה הודעותש ראיתי זה לא היה משו אבל לא משנה..

impale

New member
כי יש כאן חדשים ומתקדמים.

וזה שמישהו יודע יותר לא נותן לו את הזכות לנסות בכלל להשפיל את אלו שמבינים פחות ממנו.

impale

New member
LOL!!!!!

דבר ראשון המגישן הזה עדיין לא יצא והוא בגדר שמועה של טויוויז (יצא כפוייל בדק ספל קסטרס) ונכון זו שמועה אבל היות וטויוויז מדייקים ב100 אחוז (הם חרא בתאריכים אבל כל מה שהם אומרים יוצא בסופו של דבר) הקלף הזה יצא! ועכשיו בקשר לרעיון המטושפ שלך שאתה הכי טוב בארץ.... יש מישהו בשם עידו שהוא באמת אחד הטובים ביותר אבל הוא לא בן 12 והוא לא מדבר כמוך... בכל מקרה אתה לא מוכר לי.. בתור השחקן הטוב ביותר בארץ מוזר שלא ראיתי אותך באליפות הארץ נכון? (עידו מרכוס זה לא אתה נכון ><?)

נראה לי ש...

הוא דיבר עלי, נעים להכיר אני לא יודע איפה אנשים פה גרים, אבל אני יודע שכיף ומשתלם לשחק במשחק במציאות למה? זהו משחק חשיבה ברוב המקרים (וידידנו IMPALE יכול להראות את המקרים שלא...) מה שכן, האיש הפחות נחמד שכתב פה מקודם... אתה ניוב, אז סתום ת'פה, אחרת דברים יתחילו להיות מגוחכים... ד"א, יש לך בלאק לאסטר סולדייר, יאטה גראסו ועוד כל מיני? כי גם איתם אין לך תקווה, קישטא! ונחזור לנושא האמיתי-למה אתם לא משחקים? כאילו, זה כיף. מכירים חברים חדשים, פוגשים אותם בטורנירים ומדברים איתם במסנג'ר, מפתחים את החשיבה, מעבירים ת'זמן, נהנים ומשיגים תחביב-למה לא? בתור מישהו שטס ליפן בזכות המשחק, אני גאה להגיד שהמשחק הזה שווה המון. הוא כיפי, הוא אמיתי והקטע שלדעתי הכי חשוב-אתה מכיר חברים חדשים. ואלה חברים שנשארים הרבה זמן, לא רק בזמן שאתה משחק. אז... למה אתם לא משחקים, או שאולי אתם רוצים אבל לא אין עם מי?

impale

New member
והינה דוגמה

לבן אדם שהידע שלו במשחק הביא לו כקטיסי טיסה ליפאן!

impale

New member
LOL IDO

כאשתה רושם לו על לאסט תזכור להוסיף הכאוס ולא הריטואל XD שלא יהיו לו בעיות הבנה ^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|[[=

הדרקון הלבן כחול העין. D: צורת המקור, וגם כל השילובים שלו- דרקון עליון לבן כחול עין וכו'. למה? בגלל שאני אוהבת איך שהוא נראה, כחולבן, אני אוהבת דרקונים ^^"~! ישלו התקפה והגנה די טובות, והפאק היחיד בו זה שאינלו אפקט, אז סתם להקריב שתי מפלצות. X= אבל נו, אני אוהבת אותו. ^^; [ובמקרה, רק במקרה, הוא גם הקלף האהוב על סטו. XP]

impale

New member
עוד!

קדימה עוד אנשים!!! מה קרה לאנשים [שימו לב - זהו מסר סמוי! -כנסו למירק!!!!] כאן? עודעודעוד תגובות =)

שלי^&^

ת'אמת שיש לי יותר מאחד. אחד מועדף נמצא רק בחפיסה שלי,קוראים לו PRINCESS OF TSURUGI והוא מסוג לוחם/אפקט. האפקט שלו הוא שכשהוא נחשף הוא מוריד לאויב 500 נקודות חיים על כל קלף קסם או מלכודת שנמצא במגרש של האויב. התקפה:900 הגנה:700 היא לא הכי חזקה,זה נכון,אבל אני אוהבת אותה והיא עזרה לי המון בדו קרבות^^ יש לה גם קלף תואם שהשם שלו ביפנית,אז אני לא יודעת איך קוראים לו,של נזיכה עם שיער ג'ינג'י ופגיונות יהלומים בידיים. היא תוקפת ישירות את נקודות החיים של האויב. התקפה:350 הגנה:300 וזה שיש לי תמונה שלו במחשב הוא קלף מאוד נחמד^^ אריה ישנוני(מזכיר לי את עצמי בשם) ואני אוהבת אותו בגלל ההגנה שלו^^(אע''פ שהיא לא משהו מעניין) יש לי קשר אליו כי הוא גם עזר לי בקרבות הרבה^.^ ->

למעלה