קלף השטן,רע או לא?

taroboy

New member
קלף השטן,רע או לא?

בקלף מופיע השטן כדמות שהיא חצי אדם חצי חיה בעלת קרניים דמות מפחידה קצת,הקלף עצמו מפחיד רקע שחור שני אנשים כבולים . אך,האם זה באמת כמו שזה נראה?,האם באמת הקלף מיצג הרס אסון,חורבן,דבריים שלילים ביותר,או שהכל פשוט במחשבה עצמה של האדם. לפי ספר"חוכמת ניחוש העתיד"(ספר שנכתב כדי לספר ולהגדים צורות ניחוש העתיד,ובניהם הטאורט,אני ממש לא מסכים שטארוט נועדו לניחוש העתיד,אלא להכוונה והתפתחות) כתוב שם "קלף מספר 15 השטן : "מתפרש בדרך כלל כמו נושא הקלף,קלף זה מסמל מעבק אל הממד העמוק יותר של הרוח,זהו קלף ראשון של מאבק בין חושך לאור. ישר : אנרגיה,אלימות,מניות בוטה,תשוקה,גאווה,חולושת גוף,התמכרות לתענוגות,וכו' הפוך: השפעה רעה,נטייה לחחי פשע,עיורן רוחני,שחיתות מינית,התמכרות. (אני אישית לא מתחייס לקלפים הפוכים) אני חושב שהקלף הזה מייצג רע,אבל מתוך הרע הזה אפשר לצמיח טוב,פשוט צריך לדעת איך לצאת מהבוץ. ואתם?

אחד הקלפים השליליים יותר

אני מוצא שהוא עולה הרבה פעמים כשדברים מתקלקלים או לא הולכים כמו שצריך. במשמעות הפופולרית שלו הוא מתאר כבילויות שליליות מסוגים שונים, התמכרויות, תלות לא בריאה, חומר על חשבון רוח... מתקשר לכוכב שבתאי- כוכב קשה, קטנוני, חומרי, סקפטי בענייני רוח, אינטרסנט, חסר מזל. מקווה שעזרתי

pageofwands

New member
קשה לי עם ההגדרה הזו של

קלפים חיוביים ושלילים. לדעתי לכל קלף יש חיובי ויש שלילי, בהתאם לשאלה כמובן. וכמו כן - גם לקלף השטן. נכון, שטן, אופל - שלילי ומפחיד וכל הפרשנויות שהעלת כאן, אבל - גם יש בו מין החיוביות, שאומרת שהכבלים השלילים אליהם השואל נכבל, הם במחשבתו בלבד ולכן יש ביכולתו להשתחרר מהן בקלות מאוד והדבר למעשה בידיו - וזה בעיני חיובי ביותר...

AURICA

New member
קלף המוות

קלף המוות משדר את הרוע ואת השלילה למי ? לאויב של השואל או לשואל או לתרחיש שניתן לשנות ? התשובה הינה לפי הסיטואציה של פריסת הקלפים והתחושות ששידר האדם שפורסים עבורו קלפים

צ ל י ל 8

New member
לגבי קלף השטן ../images/Emo190.gif

סיפור אישי שלי: היו תקופות שהייתי מוציאה לי קלף יומי בבוקר. היו פעמיים שכאשר יצא לי קלף השטן כקלף יומי, פעם אחת עברתי תאונה קלה עם האוטו, פעם שניה שברתי את הרגל
אז השטן גם מזהיר מפנינו מפני אסונות

taroboy

New member
חחח,מבדר

פעם הבאה בבקשה שיצא לך קלף השטן תקפדי ללבוש לבן להדליק נר לעשות מדיצטיה וולכת עם חסמאה.

למעלה