קלף הקיסרית

scorpia

New member
קלף הקיסרית

אם יש למישהו מידע עליה.... נא רשמו כל דבר שתאם יודעים על הקיסרית.... הילה, נמשיך עם הקלפים, כפי שהתחלנו קודם (שוטה, הקוסם, הכהנת הגדולה...)?

scorpia

New member
על פי תורת איי צ'ינג

הבאר= צ'ינג: עומק ועקביות. העומק מראה, שיציבות נשענת על רגישות לצרכים הבסיסיים ביותר של האדם. העקביות מתייחסת לתלות - על באר יעילה להיות למקור מים קבוע ומהימן, זאת כדי להשיג הגינות והזדמנות. האדם החכם שואב מים לטובת הכלל. יש צורך בגמישות ובהערכה לא אנוכית של טבע האדם, כדי להועיל לאחרים. יש לתקן קשרים ועסקים חלשים. (מתוך ספר התמורות של טום רייזמן).

scorpia

New member
הקיסרית מגלמת את...

הכוח הבלתי נדלה של הטבע, שבעזרתו היא ממשיכה להוליד חיים חדשים. קלף אופטימי וחיובי מאד (רקע צהוב). מייצגת חיות, פוריות, צמיחה ולידה של דבר חדש.( יכולה להעיד על הריון שמתקרב). הלידה המתמדת של החדש פרושה שינוי מתמיד בחיינו וכן צורך לשאת את הכאב הכרוך בלידות. ייצוג של שינויים וחידושים בכוון החיובי.

sharon30s

New member
קלף הקיסרית

קלף מהאהובים עללי ביותר! אשה יושבת בניחוחות בשדה מוריק ופורח בחיטה. עצים ברקע ונחל זורם. הקיסרית כנראה לאחר היריון עפ"י שמלתה המלאת בד.. אוריה נהדרת של פריון, אהבה, שמחה, אמא אדמה, הענקה. לדעתי קלף זה מרמז על כל טוב והצלחה בכל תחומי החיים

scorpia

New member
האם...

נחזור לכתיבת המידע על הקלפים, או שזהו... נגמר הסיפור הזה?

מה פתאום נגמר ?

בוודאי שממשיכים ! עוד היום אעלה את קלף הקיסרית שהוא הקלף הבא בתור והמתכונת תימשך כפי שהייתה - אני מאוד אהבתי אותה :)

../images/Emo41.gif הקיסרית ../images/Emo41.gif

אחרי הפוגה קלה ברצף הלימוד שלנו את הקלפים אני מצרפת לכאן את קלף הקיסרית. אחד הקלפים האהובים עלי ביותר בחפיסת הקלפים. התסכלו על הקלף, התבוננו היטב בקיסרית. התבשמו מריח החיטה, הסתנוורו מהצהוב החם הממלא את הקלף. מה אתם רואים בקלף זה ? אלו שדרים אתם מקבלים ממנו? חיוביים או שמא שליליים? מה הסמלים השונים בקלף "אומרים" לכם?

אוהבת את הקיסרית שהינה אהבה

ללא תנאי, שפע, נשיות, אמהיות, הטבע בהתגלמותו, אמא אדמה, חכמת הנשיות בהתגלמותה... אפשר לעשות מדיטציה על הקלף כדי להתחבר לאיכויותהאנרגטיות שלה. כלומר: להוציא אותו מהחפיסה, להתבונן בו הרבה זמן ואז לעצום עיניים... גם אפשר לעשותו הקלף היומי - לשימו מחוץ לחפיסה במקום מיוחד שמכבד אותו - נאמר ליד קריסטלים, או ליד נר וכדומה - ומידי פעם כשחולפים על פניו להתבונן. ולשים לב איך התמקדות בקלף הזה משפיע על היום. אחלה רעיון (למה אני לא עושה זאת?) אהבה אין סופית רכה ועוצמתית מוקרנת מהקיסרית אילנה

כוכבית יקרה.... את זוכרת שהמלצת לי

על סוג מסוים של מדיטציה בעקבות המסר ששלחתי לך? אז בהתחלה עשיתי את המדיטציה על קלף הכח (אני יכולה בעזרת עצמי להתגבר על כל המכשולים. במח ולאו דווקא בכח !) ואח"כ לסיום עשיתי על קלף הקיסרית ולו בגלל מצבי דהיום - אישה בהריון. המדיטציה היתה מופלאה !!! דמיינתי את עצמי יושבת בנחת, מדושנת מעונג, בשדה חיטה והשמש מחממת את פניי ושקעתי לתוך הרוך והקסם שיש בקיסרית הזו. :)

רששף

New member
האהבה

היא זה אשר ללא תנאי וללא גבול וללא צורך... כי האהבה היא האלוהים הבא לידי ביטוי מי כתב את זה?

uri_raz

New member
הקיסרית מחבילת שחר הזהב

הקלף נצבע בגווני ירוק, כחול שמיים, ואדום ורוד בהיר עם פסי ירוק. הכחול מדגיש את הצד הנשי-רך של הקיסרית - רגש, הכללה, נצחיות והמשכיות (כולל מסורת, ערכים, קשרי משפחה, ותחושת שייכות ונאמנות). הירוק מדגיש את הצד הנשי-קשה של הקיסרית - עצמאיות, אסרטיביות, התמדה, שליטה עצמית, וכיוב'. מעט האדום מבטל תכונות 'חלשות' של הכחול לטובת הירוק, ומחזק את העצמאיות והפעילות המוחצנת של הקיסרית בהשוואה לכהנת. הכדור עם הצלב בידה של הקיסרית, סמל אירופי-נוצרי מסורתי לשלטון של הקיסר והקיסרית, מעוצב בצורת הסמל של ונוס (עיגול עם צלב מתחתיו), הכוכב לו משוייכת הקיסרית. ב Golden Dawn Tarot של Wang, האמן עיצב את הסמל שיראה גם כ Ankh - סמל מצרי לחיים. הקיסרית מותאמת בשחר הזהב לאות דלת ולמשמעות של האות - הקיסרית היא הדלת דרכה נכנסים \ נולדים בני אדם לעולם (= נכנסים חיים חדשים לעולם), הכניסה לחדר החניכה בעל שבע הדלתות של שחר הזהב נעשתה דרך הצד של הכוכב ונוס, וכו'. היונה היא החיה המקודשת לאלה היוונית ונוס.

uri_raz

New member
הקיסרית מחבילת מרסיי של Jean Dodal

הנשר על המגן הוא סמל הקיסרות הרומית (ולכל גדוד רומאי היה פסל של נשר שנישא בראש המחנה), ועם הקמת קיסרות אירופה, הסמל אומץ כדי להראות על הקמת האימפריה הרומית מחדש, רק שבסיבוב הזה הקיסר היה כפוף לאפיפיור מבחינת כוחו - בממלכה החדשה והנוצרית האפיפיור מעניק לקיסר את כוחו.

uri_raz

New member
ובשביל להדגיש את הדמיון

תסתכלו על הקיסרית ומלכת המטות מחבילת הריידר אחת ליד השנייה.

על איזו קיסרית להסתכל ולהשוות ?

האם הקיסרית שהצגתי של ריידר או הקיסרית שאתה הצגת ? חיפשתי וחיפשתי ודמיון לא מצאתי :(

שכחתם את הקיסרית ?

איפה כל הלומדים והלומדות וכל המלמדים והמלמדות ? הייייי יש עוד המון על הקיסרית !

הראל בת

New member
הקיסרית

הקיסרית היא אישה בעיני הגבר ונוס האישה האידיאלית נשית וקצת אימהית (אושו נדמה לי)

למעלה