קלף הקיסרית

נתלי gmnui

New member
קלף הקיסרית

שלום לכולם, ביצעתי פריסה קלטית דרך האתר של אורי.היו גביעים כמו- נער הגביעים ,שלושה גביעים. ממה שהתחלתי כבר להבין ריבוי של גביעים מצביע על עוצמה רגשית שלילית או חיובית. שאלתי שאלה שמתייחסת למערכת זוגית . תיקון במערכת בטווח של חודש . קלף הקיסרית הופיע כקלף הסיכום. נראה לי שיש סיבה לאופטימיות. הייתי שמחה לשמוע מידע נוסף על קלף זה.

longshut1

New member
תוספת קטנה

הכוהנת היא החצי השני של השלם המייצג את האנרגיות הנשיות,כאשר החצי הראשון הוא הקיסרית.הכוהנת היא הירח ואילו הקיסרית היא וונוס.את מוזמנת לעשות את הקישורים בינן ונתקדם משם.

uri_raz

New member
נקודת מבט שהועלתה בצ´ט של פורום

הטארוט בוואלה \ נענע היא להשוות בין הקלפים הגבריים בחבילה ובין הקלפים הנשיים בחבילה. הדיון נסב בעיקר סביב הקלפים הגבריים, ולהלן מספר נקודות: * הכוהן הגדול מייצג את האפיפיור ואת הדת הממוסדת להמונים. הנזיר מייצג את מי שמחפש את דרכו האישית, את האל האישי, ולעיתים הופך לפורץ הדרך והמחדש בתחום הדת. Waite מתייחס אליו כמגדלור שמראה את הדרך לאחרים. בנצרות יש נזירות, אבל לא אפיפיוריות. בטארוט יש אפיפיורית, אבל אין נזירה. כיצד אתה רואה את הנזיר והכוהן מול הכוהנת ? * השטן מאוייר בחבילות מודרניות כסטיר או כפאן, אל היערות והטבע הפרוע (התפרעויותיו הבהילו את חיות היער, והבהלה הזאת מפאן היא שורש המילה היוונית פאניקה) והחופשי. הוא מייצג אופי גברי ההפוך לאופי של הקיסר המיושב, השקול, והעומד בראש היררכיה תרבותית. כיצד אתה רואה את הקיסר והשטן מול הקיסרית ? הנקודה היותר עמוקה שאני מנסה להגיע אליה היא שבעוד שהארכיטיפ הגברי זוכה לייצוג ופירוט יתר מול הארכיטיפ הנשי. הקיסרית מכסה יותר שטח מהאנרגיה הנשית מאשר הקיסר, וכנ"ל הכוהנת מאשר הכוהן.

נתלי gmnui

New member
תודה לכל המשיבים

שלום לכולם, קראתי את תגובתכם והותרתם בי הרבה חומר למחשבה. בהחלט יכול להיות שהקיסרית שיקפה את המאווים הסמויים שלי ושיכולים לעלות על פני השטח. זה בבחינת המצב ידוע והרשות נתונה. החכמתם אותי בנושא. כל טוב, נתלי.

longshut1

New member
הקפצה+הנמקה

אני מקפיץ את ההודעה הזו,משום שהנושא שהועלה בה חשוב וראוי לדיון. לאחר שאסכם את נושא האקזיסטנציאליזם-טארוט אתייחס לסוגיה. בינתיים,אתם מוזמנים להביע את דעתכם.

למעלה