בקשר לעתיד
לא יודע מה לומר לך כי היו לי כמה קריאות מאוד מדויקות בקשר לעתיד, אתן לך דוגמא קטנה על עצמי ואת תשפטי, אם תרצי. לפני יותר מ15שנים, אני ושני חברי הטובים, תכננו לרדת לסיני, לא התאפקתי וממש בבוקרו של הטיול לפני שיצאתי לאסוף את חברי, עשיתי לעצמי פריסה קטנה על הטיול. הפריסה הייתה מבולבלת ולא הגיונית, ומה שהצלחתי להבין היה: שלא יהיה לנו מקום לישון, ירד עלינו מבול (אמצע הקיץ בסיני) אני אפגוש בחורה נחמדה מזל סרטן, (והקלפים התעקשו שאנו מכירים מגילגולים קודמים

), ובסופו של דבר שני חברים יפסיקו כל קשר עם השלישי. מצוייד בקיאה מבלבלת זו יצאתי לאסוף את חברי, לאחד מהם סיפרתי על הקריאה והוא ביטל את כל העיניין ואף כעס עלי שאני מתעסק בשטויות. באותו יום הגענו לסיני, התמקמנו האחד מהחופים הגדולים, אם זיכרוני לא מטעה אותי אז זה היה "טראבין", ולאחר יומיים על אותו חוף, כשכבר שכחתי לגמרי מהפריסה, החלטנו מסיבות השמורות עימנו לעבור לחוף אחר, חוף קטן יותר בשם "ראס אל שטן" או משהו כזה. לצערנו החוף הקטן היה עמוס לגמרי, ולא מצאנו לעצמנו חושה פנויה ללון, הדבר התחיל להציק לי קצת, אך מה הבעיה, לילה כה נעים, יכולים אנו ללון על החוף תחת כיפת השמיים. הספקנו למצוא מקום טוב, ולהתמקם ופתאום, נפתחו ארובות השמים ומבול התחיל לרדת על ראשינו...ברגע זה לא ידעתי ממה להיות יותר מוטרד, מכך שכל הציוד שלנו נרטב לגמרי, או מהעובדה שהפריסה החלה עולה וצפה מול עיני, ומצחקקת לי בפרצוף באומרה "אמרתי לך". לאחר דקות ארוכות כשהבנו שהמבול כלל לא הולך להפסיק, תפסנו את המונית הראשונה שעברה במקום, ונסענו לאילת. הגענו בלילה והתמקדנו באיזו אכסניה עלובה. בבוקר יצאנו מחדרנו אל רחבה עם שולחנות וכסאות, על אחד הכסאות ישבה בחורה, היא שאלה את חברי אם ברצונם לשתות משהוא חם, ומשום מה לא התיחסה אלי. אני בינתיים התמקמתי על אחד הכסאות ושקעתי בהרהורים... שמעתי את הבחורה פונה אל מישהוא באנגלית ורגע לאחר מכן הבנתי שהיא מדברת אלי, מסיבה כל שהיא היא הבינה שאני תייר. היא שאלה באנגלית האם אני רוצה לשתות גם, במקום לענות לה באנגלית על רצוני או חוסר רצוני בשתיה חמה, שאלתי אותה בעברית - "את מזל סרטן?" אז היא הייתה מזל סרטן, ואת כל הימים שבילינו באילת בילינו איתה ביחד, כאשר אחד מהחברים שלי מנסה נואשות להשכיב אותה, והיא דוחה אותו בעדינות ומנסה למצוא דרך לחדור אל ליבי

, אך אני באותה תקופה שיחקתי אותה מינימום גורו, לכן שמרתי על מרחק והסתפקתי רק בקשר אפלוטוני עם אותה בחורה. בסוף הטיול כאשר חזרנו אל ביתנו, אני וחברי הפסקנו כל קשר עם החבר השלישי, ללא כל תאום ואפילו ללא שיחה אחת בינינו. החבר שנשאר לבד היה אותו אחד שסיפרתי לו על הפריסה, ועד היום אני לא בקשר איתו, וגם חברי השני עד היום בוא חייו נלקחו בתאונת דרכים, שמר על ניתוק מחברנו השלישי....