קלף המוות

aviel17

New member
קלף המוות

שלום אני עורך כל יום בבוקר פריסה יומית שנקראת הקלף היומי אני מערבב את החבילה, מחלק אותה ל 3 והופך את הסדר, פורס את כל הקלפים בצורת מניפה ומוציא קלף אחד, היום יצא לי קלף המוות, מה הוא מסמל? ובכלל באופן כללי, איך מתיחסים לקלף בודד בזמן ביצוע פתיחה של קלף יומי, האם הוא מסמל פעולות שעלי לעשות, או דברים שיקרו? תודה מראש אביאל

בת ים

New member
בפריסה היומית אפשר להגיד

מטרות. וחשוב לעשות זאת מראש. אתה יכול להחליט שהקלף שיצא לך מסמל אנרגיה שתלווה אותך באותו יום ואתה יכול גם להתמקד בשאלה ספציפית לאותו יום. קלף המוות יכול לסמל תהליך של שינוי,צורך להחליף משהו שכבר אינו יעיל או אינו משרת אותך, לרענן מהלכים בחייך. לוותר על דרך ישנה על פני חדשה ושונה.

AD M

New member
../images/Emo41.gifטיפים לפריסה

מאחר ופריסה היאחיבור לאינטואיציות ולתת הכרה שלך חשוב מאוד להתייחס לתחושה שקיבלת כשהוצאת את הקלף-שימחה.פחד השלמה וכו´ זה יתן לך חיבור עמוק יותר למשמעות האמיתית של הסיבה להוצאת הקלף מאשר פירוש שנובע מתוך אנרגיות של מישהו אחר-זו גם הסיבה שלא מפרשים כאן קריאות און ליין

longshut1

New member
מממ..לא מפרשים בעיקר משום ש

למנהל שחזר יש אובססיה מטורפת לדיונים על הטארוט,ולא לפירוש אינטנסיבי של פריסות.מדי פעם אני מגניב מלה פרשנית או שתיים,ולא מתנגד אם לאחרים בא לפרש,אבל הפורום הזה אינו פורום של פרשנויות בעיקרו. יום נפלא

למעלה