קלף המוות

יאמי3

New member
קלף המוות

שלום לכולם, מה מסמל קלף המוות לגבי שאלות הנוגעות בהריון?

עדיף לא לשאול לגבי בריאות

חוץ מזה שקלף המוות יכול לדבר על המון דברים, כמו שכל קלף בודד יכול לדבר על המון דברים. אם את בהריון, נדמה לי שהוא יותר ישקף את השינוי הקיצוני שתעברי עם כניסתו של הילד לחייך.... לא קל לגדל ילדים את יודעת

מצטרפת ומחזקת את דעתו של נתנאל

לא שואלים על בריאות בכלל. נקודה. הקלף הזה יכול לסמל את החיוב ואת השלילה כמו מרבית הקלפים אם וכאשר כבר רוצים לבדוק ענין של הריון אז לטעמי יש לשאול - האם טוב ונכון לי להיכנס להיריון השנה. פריסה מסוג זה תיתן מצב רגשי, מצב פיזי, פוטנציאל ויכולת.

מנקודת המבט שלי.... כמו שלא חוזים עתידות.....

כך לא קובעים מצב בריאותי לטוב או לרע !!!! אבל - אפשר לעשות פריסה על מנת לתת לאדם הבנות, מדוע בכלל נוצרה המחלה. לא ??? פריסת שאלת בריאות אני מבינה שהיא רגישה, ואף אחד בטח לא רוצה לקחת על עצמו את האחריות, אבל אני באופן אישי גם לא רוצה לקחת עלי אחריות של לאמר לאדם עתידות והדרך שלי לקרוא את הקלפים היא רק לכוון ולתת אפשרויות. אני יודעת שיש כאלו שעושים את הפריסה ואומרים ממש לאדם מה לעשות, בהמשך. כאילו הקלפים אומרים. כאן אני נזהרת. ולכן - נראה לי שפריסת בריאות אפשר כן לתת כשמראש מגדירים שהמסר שיגיע יתן תובנות לגבי טיפול אישי מודעותי שיעזור לאדם לצאת בקלות ובמהירות מהמחלה, אם יבחר.

יאמי3

New member
השאלה הנשאלה היא האם אני אהיה בהריון הקרובים

מישהי שאינה מקצועית אמרה לי שקראה שהקלף מסמל גם לידה והתחדשות. מה דעתכם?

קלף המוות מסמל לידה, התחדשות, טרנספורמציה,

שינוי, מעבר. מעבר מדבר גם על שלבי התפתחותבחיים והם לידה - התפתחות ומוות , ושוב מעבר לשלבים הבאים כך עדאינסוף. מה שהיא אמרה לך נכון. השאלה היא מה לעשות עם המידע? האם זה נכון לראות את הקלף כקלף נבואי? שיגיד אם כן או לא תהיי בהריון? או ש.......יהיה נכון לאמר לך ש.תדעי שאת ניצבת בפני שינויים ומעברים בתקופה הקרובה. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, ובשורות טובות,

למעלה