קלף הירח

קלף הירח

איך לפרש לדעתכם את קלף הירח כקלף מסר בנושא זוגיות ? השאלה הייתה האם x ן - y יתחתנו ? מה צריך לעשות לפי הקלף הזה כדי שחתונה תצא לפועל ? מחכה לתגובות. בתודה והמשך שבת מקסימה....

TaPanta

New member
וואו זה נשמע כאילו לזיווג הזה

יש משהו עם עולם הנסתר... :> מה בדיוק או איך לפרש ? אני אמתין ביחד עמך לתשובה :>

לבטח הוצאת יותר מקלף אחד.

לכן עליך להראות לנו את יתר הקלפים. הקלף עצמו מסמל צער ועוגמת נפש. אוהב מיקי

נכון. לא צריך לראות רק את הרע

ממש לא... אבל אני לא חושבת שאפשר וכדאי בכלל על סמך קלף אחד בלבד להסתמך בשאלה שהיא יותר גדולה ויותר חשובה. אם וכאשר אני משתמשת בקלף אחד אזי הוא כמסר ו/או הבהרה למצב קיים. לא כתשובה לשאלה שלמה. בכל אופן קלף הירח יכול להעיד שיש הרבה מתחת לפני השטח, דברים שעדיין לא ידועים ויש להוציא אותם החוצה ומכאן להתמודד עמם על מנת שהשטח יטוהר ומכאן ההמשך (השמש !) יהא יפה וטוב יותר. אני מציעה לך להסתכל גם על הקלף כשלעצמו. לא רק לחפש את הפירוש המקובל ו/או הידוע אלא דווקא מהמקום שלך כמתחילה ו/או מתלמדת ואולי אף לא מכירה לנסות להבין בעצמך את הקלף, כמו מה הוא משדר לה, איזו תחושה את מקבלת ממנו. מה דעתך ?

TaPanta

New member
אני מסכים עם כך :> ואפילו מוכן לתת

מעט טיפים. הביטי בקלף וחשבי על השאלה. מה אומר לך הקלף? איזה פריטים או דברים יותר מדברים אלייך מה נראה לך יותר דומננטי בקלף כאשר את חושבת על השאלה. עכשיו נסי לראות איך החפצים הללו או הדברים הללו קשורים לשאלה ששאלת. מה הם מייצגים בהתאם לשאלה. למרות שקלף זה מדבר על תורת הנסתר, ככל שתתעמקי בו תוכלי לראות דברים רבים :> יום טוב שנה טובה חתימה טובה :>

מסר או מעבר לזה....

יש כאן שתי שאלות. מסר לזוגיות והאם X ו-Y יתחתנו. אלה הן שתי שאלות שונות. לנושא המסר: כמה דברים לחשוב עליהם: - יש לתת את הדעת גם על הנסתר ולא רק על הגלוי - זמן להציף דברים עדיף כמה שיותר מוקדם כי הם עשויים להתפרץ בעתיד ואז הם עלולים להיות קשים יותר - לדעת שיהיו זמנים של גאות ויהיו ימים אחרים - וכמובן יש עוד....... לנושא השאלה האם יתחתנו – אני אישית לא אוהבת את הניסוח של השאלה. ובטח לא על נושא כזה. יש כאלה שמסמנים את הקלף הזה כשלילי. אולם אני השנה למדתי שאין דבר כזה שלילי יש הכוונה שמצביעה על כך שמשהו אינו טוב ובידיך האפשרות לבחון מה צריך לעשות כדי לשנות את זה. שבוע טוב
אורקולית

ב מ ב ו ש

New member
ולמה לא כך:

שאין תשובה לגבי אם הם יתחתנו או לא. יש תשובה לגבי כך שבמערכת יחסים בינהם יש הרבה התמודדויות (של כל אחד בניפרד וגם ביחד) עם פחדים. גלויים וסודיים. מערכת שאינה כנראה שקטה, אבל יכול להיות שמתאימה להם. וגם אם זה מסר, במקרה הזה הייתי מרשה לעצמי להוציא עוד קלף. בברכת גמר חתימה טובה אהבה והתגשמות ניסים אל דנה

רשף כשף

New member
לדעתי

הקלף קורא לתת ביטוי לצד הנשי בזוגיות, בשל חוסר איזון בין הצדדים. נראה שהאישה אינה פורחת, וכנראה גם מדחיקה את זה. אני הייתי בודקת אם יש בעיות שנובעות מחוסר מימוש נשי: מיני, יצירתי, אימהי, וכן הלאה.

למעלה