קלמנרבין

קלמנרבין

האם התרופה קלמנרבין מזיקה שמשתמשים בה בטווח הרחוק? ואם לוקחחים את כל החפיסה עלול לקרות משהו? כי זה הרי טבעי...

גרא.

New member
ים של דמעות180,קלמנרבין,בשם המדעי אליקסיר,

רצ"ב הוראות השמוש.עקרונית ,לא מומלץ לקחת בבת אחת את כל החפיסה.ככלל,אם יש לך שאלות,רצוי שתפני אותן לרופא המטפל.

לא מדויק.

קלמנרבין היא תרופת הרגעה על בסיס טבעי. היא מבוססת על צמח הולריאן, צמח הפסיפלורה (שעונית) ו-ויטמין B6. קלמנרבין אליקסיר פירושו שניתן לקבל אותה בצורת שיקוי (כמו סירופ). בנוסף, יש גם קלמנרבין טבליות - כמו "כדורים" של תרופה רגילה. ככל הידוע לי, אין נזק בשימוש לטווח ארוך בקלמנרבין. בניגוד לתרופות ההרגעה הכימיות, היא לא אמורה לגרום להתמכרות. למרות זאת, לא מומלץ כלל להשתמש בכל החפיסה / בקבוק יחד, אלא רק לפי המינון המומלץ בעלון לצרכן (מצ"ב). העובדה שהחומר טבעי אין פירושה שאין נזק במינון-יתר. גם ארס של נחשים הוא חומר טבעי, ובכל זאת הוא רעיל.

התרופה לא עוזרת לי..

וקשה לי מאוד.אני גם לא יכולה לעשות דמיוןמודרך או הרפיה כי זה רק מכניס אותי יותר לקריז ואני סובלתמאודץ אין לי כוח לכלום.אני לוקחת 4 קלמנרבין ביום זה הממולץ לפי האריזה .אולי משהו כימי?הבעיה זה שיש תופעות לוואי וזהמכניס אותי ללחץ

אם התרופה לא עוזרת

כדאי להתייעץ לגבי תרופה קצת יותר פוטנטית. כמובן שיש לתרופות תופעות לוואי - אבל גם למה שאת סובלת ממנו יש תופעות לוואי. את מעדיפה אותם?

../images/Emo45.gif אכן

ים של דמעות, את מתלוננת בהודעותייך על מצב רוח ירוד, חרדה וקשיי שינה, שאינך מצליחה להפיג אותם בעצמך, וגם לא באמצעות תרופה טבעית. נשמע לי שאולי את אפילו סובלת מדיכאון. אם כך, אז כנראה אין ברירה אלא "לעלות מדרגה", לתרופה חזקה יותר. יש תרופות שיכולות לעזור גם בעניין החרדה וגם בעניין השינה, וגם לשפר את המצברוח -- הכול בתרופה אחת. נכון, יש להן לפעמים תופעות לוואי. אבל גם למצב הרוח הנוכחי שלך יש תופעות לוואי די גרועות. אלו תרופות מאוד נפוצות, שאחוזים גדולים מהאוכלוסייה (בארץ ובחו"ל) משתמשים בהן. את חלקן יכול אפילו רופא משפחה לרשום. הבחירה שלך.

sharpantie

New member
המונח אליקסיר

מציין שהתרופה היא תמצית אלכוהולית. זה איננו שם התרופה.

גרא.

New member
sharpantie,אתה מן הסתם צודק.אבל בשני המקרים

שהובאו הוראות לשמוש בתרופה,יש הקבלה מלאה בין קלמנרבין לאליקסיר.מבחינת המשתמש,זו מן הסתם היינו הכך.

העניין הוא פשוט:

אלו שתי תרופות שונות, שאין ביניהן שום קשר. החומר הפעיל שלהן שונה, מנגנון הפעולה שונה, צורת המתן שונה ולכן גם המינון שונה. קלמנרבין מבוססת על צמחי מרפא (טבעי), ואיננה ממכרת. אליקסיר מסונתזת וממכרת. מבחינת השואלת הן שונות לגמרי, כי היא משתמשת בקלמנרבין טבליות
, ואתה הבאת עלון של אליקסיר נוזל
.

למעלה