קלמנס יוצא אחרי 4.1 ו 3 ER -

קלמנס היה אפס היום

גרוע...ונגד הNL. אני הייתי מתנחם במיליון דולר שהוא הרוויח... טברז יותר טוב

בוסטון נוסעים לסן דייגו לפגוש את הפאדרס

לפגוש את הקבוצה הטובה בNL במפגש הטובות בליגה. סן דייגו והפיצ'ינג המצויין יביאו כמה פיצ'ינג מאצ'אפס מצויינים. יום שישי ב5 בבוקר - דייסקיי נגד גרג מאדוקס. המשחק שיש לבוסטון הכי הרבה סיכוי לנצח. יהיה מאצ'אפ טוב ולדעתי יהיו כמה ראנס טובים (לעומת השאר שבטח יגמרו 1-0...). יום שבת ב5 בבוקר - קריס יאנג נגד וויקפילד. אני ממש מצפה לראות את לוגו-מיראבלי-וויקפילד בתחתית הליינאפ. איכס, הNL. לא מאצ'אפ טוב לבוסטון. יאנג לא כזה טוב, והגיע הזמן להראות לו את זה אבל הוא זורק בפארק הנוח שלו וכבר ראיתם את התחתית של הליינאפ של בוסטון...... יום ראשון בלילה (לא זוכר בדיוק) - המאצ'אפ של הסדרה. הודות לפציעתו של קרט שילינג, הפאדרס יפגשו את ג'וש בקט כשמולו הפיצ'ר הטוב בNL - ג'ייק פיבי. יהיה גדול. מאצ'אפ שאולי יכריע את הסדרה.

passanger57

New member
תודה רבה לקולורדו לקחו לנו שתי משחקים

החזירו עם ריבית 3 משחקים - אהבתי - שוב 10.5 בהצלחה ל DICE-K מחר - תיהיה סידרה ברמה אני מקווה ל 2 בניצחון של בקט אבל זה יהיה משחק פגז יום ראשון ב 11 שעון ישראל ושוב תודה לרוקיז

LADodger

New member
בהצלחה לכם בוסטון!! הלוואי סוויפ

הדודג'רס לעומת זאת יוצאים לסדרת חוץ בטמפה-ביי. זאת הזדמנות גדולה לעבור את הפאדרס בסיום הסדרות!! יאללה בוסטון בהצלחה. עכשיו הפער הוא חצי משחק משתי המובילות - סן-דייגו ואריזונה, ו-3 משחקים מקולורדו הרביעית.

למעלה