קללת הפורום נמשכת?:O

adi2121

New member
קללת הפורום נמשכת?:O

נפרדנו בחמישי.. היה לנו ריב שבוע לפני,כשהוא היה בסוף הרגילה...שטותי כזה.. והוא כעס איזה יומיים אחרי(ככה זה בקשר ראשון,לא יודעים להתמודד עם ריבים:mad:).וכשחזר לצבא ביקש פסק זמן,אחרי יומיים אמר שהוא לא כ"כ בטוח אבל רוצה לחזור,ובגלל שהייתי מבולבלת קצת בעצמי,ביקשתי גם לי פסק זמן. דיברנו שלושה ימים אחרי זה והכל היה בסדר..ויום למחרת שוב שיחה קצת כעוסה.. הוא סיפר לי כבר לפני כמה זמן שהוא לחוץ נורא מהקורס קצינים שמתחיל בקרוב,והמפקד אמר להם שבבה"ד 1 אין חברות וזה מתסכל אותו נורא..הוא העלה את זה שוב..אמר שכשחוזרים פעם בשלושה שבועות,ליומיים שבהם צריך להספיק להיות גם עם המשפחה והחברים,ככה אי אפשר להחזיק ככה קשר ושלא אבטיח משהו שלא אוכל לקיים,אמרתי שאני אוהבת אותו ומוכנה לנסות. ופתאום,הבנאדם שעד לפני שבוע וקצת היה מאוהב בי עד מעל הראש וכשרבנו לפני כמה זמן אמר לי בדמעות שהוא מפחד לאבד אותי ושאני לא יכולה להבין עד כמה הוא אוהב אותי,אמר לי שוב,בדמעות-שהוא מצטער,אבל הוא לא אוהב אותי מספיק בשביל להתאמץ ולהחזיק את הקשר..בכיתי ואיחלתי לו בהצלחה בקורס ובחיים,הוא בכה ממש וזהו..ככה זה נגמר. אני חושבת שזה בגלל הלחץ מהצבא ושזה יעבור לו והוא ירצה לחזור..מקווה ככה. מצד שני,לא יודעת אם אני אוכל לחזור ולהיות כמו פעם. הייתי בטוחה שבסופ"ש כשהוא יחזור וירגע קצת בבית הוא כבר יתגעגע ויתקשר אבל זה לא קרה.. אז בינתיים אני במיטה כל היום..החברה הכי טובה מנסה להוציא אותי כמה שיותר P: ומלא בכי וזכרונות..נלחמת בעצמי שלא לשלוח הודעה. והמחשבות שאין יותר לטייל איתו בקיבוץ,ואין לקום לידו בבוקר,ואין לצאת איתו למועדון ולצחוק על איך שהוא רוקד,והמשפחה שלו..אולי שלושה חודשים נשמע מעט,אבל כל זה נראה לי ברור מאליו ושיגרתי לאחרונה,כשעכשיו-שזה נגמר,אני לא מסוגלת לתאר איך זה להיות בלי כל הדברים הקטנים אבל כל כך משמעותיים האלה. רק הגעתי לפורום,וכבר לעזוב?:(

:(

אני מקווה שהוא יבין מה הוא מפסיד ויבין שכל השטויות שהוא עושה עכשיו זה מלחץ מהקורס וממה שאמרו לו על חברות. כי אם רוצים אז מוצאים זמן לחברה שאוהבים. בינתיים קבלי חיבוק גדול!

BaaaaaRi

New member
=/

תהיי חזקה בובה... תנסי לחשוב על זה כמה שפחות..:) חיייייייבוווווווק=] ותשארי בפורום למה לעזוב?!:]

monicasfh

New member
../images/Emo201.gif אווו

אני לא יכולה הלגיד לך יותר משיהיה בסדר. באמת באמת באמת. אני יודעת איך את מרגישה, כי עברתי את אותו הדבר בעצמי. תתנחמי בעובדה שהיה לך מדהים, ותבכי כמה שיותר, ותשני ותשכבי במיטה כל היום - כי את צריכה את זה כרגע! רק תזכרי, שהחיים ממשיכים, ואת תצאי מזה כמו גדולה, כי הוא לא הבנאדם הראשון בעולם, ולא האחרון. את תהיי בסדר, מילה שלי! (ואם לא, כבר נסדר משו
)

P i x i e s

New member
../images/Emo201.gif כל כך מבינה אותך...

עבר חודש וקצת ומאז עדיין יש לי חור בלב.
גם שלי אמר לי את אותו הדבר... שהוא אוהב אבל לא כמו פעם ולא מספיק כדי שזה יהיה שווה את זה... אני מקווה שיהיה בסדר, תחזיקי מעמד

חסל עצבות ויאלה חיוכים!!!

מתוקתי החיילים המתוסבכים האלה לא שווים אפילו דמעה אחת שלנו. ברורררר?

P i x i e s

New member
עעעעעע

ככה זה כשאת הבנאדם הכי תלותי בעולם בערך, אבל לא נורא. הוא עוד יחזור על ארבע
תודה מותק

לא אוהב כמו פעם בתחתתתת שליייי

וכדאי שהמשפט הזה יהיה גם אצלך באחוריים!! חחחח משפט מופלץ מהתחת של חייל חרמן שהשיג את מבוקשו.. קיבינימט. חוי בלאטטטטטט

לילי123456

New member
../images/Emo201.gif

מצטרפת לכל מה שאמרו מעליי מקווה שיעבור לך כמה שיותר מהר, תהיי חזקה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif

את לא באמת צריכה לעזוב, את יכולה להשאר כאן איתנו. מצטערת לשמוע על הפרדה. ומה זה, למה המפקד שלו מתערב בחיים הפרטיים של החייל שלו? באיזו זכות? אם אני אגלה שגם אצלי היה איזשהו קטע כזה אני אסרס שם את כל המפקדים והחיילים
מקווה שתמצאי מישהו שיאהב אותך, ושתמיד ירצה להיות איתך.

לילי123456

New member
גם המפקד בטירונות של שלי אמר להם שמעכשיו

הם לא צריכים חברות, יש להם את הנשק והוא האישה החדשה שלהם

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo46.gif

מה זה השטויות האלו.. מעניין איך הם מתמזמזים עם הנשק

למעלה