קללות?

קללות?

שמתי לב שבפורומים בכלל ובזה בפרט, משתמשים בכינוי "כמו ילד בן 13" כקללה, משהו בסגנון קללות ה- "יא רוסי אחד". למי שמרים גבה- לא, אני לא בת 13, ולא אני לא רוסיה (טוב, אין ממש קשר אבל נסחפתי בהקבלה), פשוט תהיתי- כשמישהו כותב דבר טפשי זה אוטומטית הופך אותו לילד בן 13? (לידיעתכם ישנם הרבה מבוגרים טפשים) ולחליפין, האם כל בני ה-13 הם טפשים או בורים? ליה

Rectumolog

New member
תיקון טעות

אני בן 13 ואני לא רוסי אבל כתבו "כמו בן 3!" לא "כמו בן 13) בן שלוש אינה קללה אבל כנראה אומרים את זה על מישהו שהרמה ההשכלתית שלו מאוד נמוכה

dopey_wizard

New member
אני

בן 15 ו אני רוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל התעודת זהות כתוב שאני ישראלי וחוץ מזה אני: לא מדבר כמו אוסי אני לא מדבר רוסית כמעט אני לא מתלבש כמו רוסי אני לא חושב כמו רוסי ואני לא יודע לקרוא או לכתוב ברוסית ולא זה שאני רוסי זה לא מסביר את השגיאות בכתב שלי וחוצמזה אני 12 שנים פה!!! ואני חתול! ---> דוד

moonstone

New member
למה אתה מתבייש במי שאתה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה נשמע כאילו אתה נורא מתבייש במי שאתה וחבל... אני במקומך הייתי מתביישת שאני ממוצא מסויים ולא יודעת לדבר לכתוב לקרוא וגרוע מזה אפילו לדבר אני לא יודעת. אם זה מה שמסב לך גאווה אז לדעתי יש לך בעיות דימוי עצמי מאד רציניות כי השורשים שלך זה אתה. חבל מאד שאתה מתכחש לשלך. איך רוסי אמור להיראות, להיתלבש ולדבר. מה מישהו רוסי הוא יצור ממאדים שנראה מתלבש ומדבר שונה מהסביבה?? בפיך זה נשמע כאילו להיות מזוהה כרוסי זו קללה לא נורמלי!!!!!

MGP

New member
שאני יבין...

מה הבעיה שלך עם רוסים (וכן אני רוסי וגאה בזה) מה את מתבייש במה שאתה?

Charmed One

New member
אוישששש דוד!../images/Emo153.gif מה קרה לך?!

גם אני רוסיה ואני גאה בזה, פעם לא ממש נהגתי להגיד לחברי שאני רוסיה, ניסיתי תמיד להתחמק. אבל עכשיו הבנתי שנהגתי בטיפשות!! אני רוסיה, ככה זה היה, ככה זה עכשיו וככה זה יהיה, זה לא ישתנה לעולם. אני תמיד אשאר רוסיה אם ארצה בכך או לא. אז אני רוסיה, אז מה?! למדתי לחיות עם זה, ואני מציעה שגם אתה תלמד. ואני דווקא ממש לא גאה בכך שאני בקושי יודעת לכתוב, לדבר אני יודעת חלק, אך קרוא וכתוב לא כ"כ, ואני לא מתגאה בזה, אני אמורה לדעת את שפת האם שלי, וזה גרוע אם אני לא יודעת אותה, אז אני מציעה לך להתחיל לקרוא ולדבר, כי אתה מזלזל בעדה שלך וזה ממש לא טוב, זה אומר שאתה מזלזל במי שאתה. מכושפת

dopey_wizard

New member
כי יש רוסים

מפגרים ויש רוסים טובים כמו שיש ישראלים מפגרים וישראלים טובים ואני כתבתי שאני לא מהסוג המפגר... אבל אכשיו אני רואה שאני מפגר בלי קשר לזה שאני רוסי... (לפי ההודעה הזאת) (יותר מידי קריאה וחוסר שינה רציני...) אני רואה שזה עובר כי זה הלילה הראשון שלי שישנתי נורמלי ואני מרגיש מצוין ---> דוד

ZipNaB

New member
ואני ממוצא סיני :)<

באמת! :) אבל זיפנאב הוא זקן בן 7000 שנה ללא מוצא.. כמו הרחוב למען האמת :|

dopey_wizard

New member
תיקון הודעה:

עקב התגובות שקיבלתי אני צריך לתקן: " אני דו אני בן 15 ואני רוסי גאה!!! ומי שלא רוסי יכול לקנות!!! ומי שלא היה ברוסיה גם יכול לקנות ולהשרף בארץ!!!!!! וגם לרוסים יש יותר מצב להתחיל אם רוסיות מאשר ישראלים!!!! אבל חבל שאני בקושי יודע לקרוא ולכתוב..." ערסים תוכלו ת´לב !!!!! ---> דוד

מיצי123

New member
חחחחחח חזק ואמץ! דוד

רוסי זה קללה בדיוק כמו יא תימני קמצן , יא רומני גנב, יא מרוקאי סכין וכו´ אנחנו עם חרא אין מה לעשות.

Charmed One

New member
ומי לימד אותך את זה??!!

ממש לא! רוסי זה לא קללה, אין מה להגיד על רוסים! כמו למשל שאומרים על רומנים שהם גנבים או על צרפתים שהם סנובים, אבל על רוסים אין מה להגיד!! למרות שעל רוסיות דווקא יש. אומרים שרוסיות הן פרחות, אבל כל אחד והדעות שלו,ותאמין לי,לא חסר מרוקאיות פרחות. דוד, אני שמחה שתיקנת את דברייך. מכושפת

The Wraith

New member
שינית לי את כל התפישה

הייתי בטוח שוודקה זה משקה מרוקאי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה פתאום!! וודקה זה המשקה הידוע של הרוסים! שהם שותים הרבה וודקה כי קר ברוסיה ווודקה זה משקה חריף וזה מחמם...

Charmed One

New member
ליה תקראי דחוף!

נורא מעניין אותי, למה פתאום הפסקת לשלוח לי מסרים ולענות על השאלות שלי. אולי אני ממש קרציה אז אני מצטערת, אבל אני חדשה בתחום וחוץ מזה, אמרת שתשמחי לעזור לי. בכעס:מכושפת

the real cOSHi

New member
אני תימני גאה!(טוב, רק באוכל)

ואני כל כך אהבתי את זיפנאב!!!!!! היו לו את השורות הכי שוות במחזור שער המוות!

אני גם תימני גאהההההההההה!!

תימני שגאה בהכלל למרות שאני חצי תימני אבל לא משנה... ו.ו.... נראה לי שהפכנו ת´פורום ממאגיה וכישוף ל: מוצאים( או משהו כזה) ודיעות חחח ((:)

למעלה