קללות ומיסטקה

echo3500

New member
קללות ומיסטקה

שלום קראתי קצת באיטרנט על קללות ביהדות,ורציתי לשאול אותכם משהו בקשר לזה. אני מדבר איתכם על הפולסא דנורא,קראתי שעשו אותה ליצחק רבין,אריאל שרון ועכשיו לא מזמן לאהוד אולמרט. שמעו אני ממש לא מאמין ב"קללות",אבל אני פשוט לא מוצא הסבר הגינוי איך זה שאחרי בערך חצי שנה שעשו על רבין רצחו אותו,לאריאל שרון שפינה את גוש קטיף עשו,וכיום הוא צמח. ועכשיו לאהוד אולמרט מצאו שיש לו סרטן . זה לא ממש נשמע לי הגינוי שכל זה צירוף מקרים. אני מחפש לזה תשובה הגיוניות. עוד משהו שאני רוצה לספר לכם. תראו, חברים שלי אמרו לי שכל מי שמאונן אם תהיה לו עין שלישית יראה שלידו יש שטנים. ואחרי המוות שלו,הוא יכנס לגיהנום לכף הקלע שם הוא ישרף עם השטנים ויחזור לחיים ושוב ישרף, ככה 10 שנים על כל טיפת זרע ש"נשפכה לשווא" אחרי ששמעתי את זה נכנסתי קצת לפניקה,חבריי אמרו לי שיש רך לתקן זאת והיא "המקווה". הלכתי למחרת לשם,טיהרתי את עצמי,ושם פגשתי רב שאמר לי שאם אני יעשה את זה עוד פעם המקווה לא יעזור לי ולא תהיה דרך לחפר זאת. כעבור כמה חודשים עשיתי את זה ואני ממש בדיכאון בגלל זה. חברים שלי לא עוזרים לי במיוחד ואומרים לי שאין לי יותר מה לעשות,ושתשלים שתהיה בגיהנום. אני לא יודע מה לעשות,אני ממש מרגיש לא טוב עצמי. ואני חייב תמיכה. תודה מראש גיא.

למעלה