אל תיתווכחו
V Vrock New member 12/11/04 #21 גם ככה זה וויכוח חסר תועלת... כי את לא מרשה לי לקלל(אחרת אני צריך ).... לא נורא...
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 12/11/04 #24 גם קסדה לא תעזור לך מבמחט היפה שיש לי בארון... אבל אולי נשיקה כן...
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 12/11/04 #26 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif סליחה על האימהות אבל מממ בחיים שלי לא פגשתי בנדם כמוך שמוכן להפסיק מריבה בכל רגע ולהשלים... אני שמחה שיש אנשים כמוך!!!!וכמו תומר!!!!!!!
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif סליחה על האימהות אבל מממ בחיים שלי לא פגשתי בנדם כמוך שמוכן להפסיק מריבה בכל רגע ולהשלים... אני שמחה שיש אנשים כמוך!!!!וכמו תומר!!!!!!!
M M a r U s k A New member 12/11/04 #51 קודם כל לא רבנו.... וגם אני שונאת לריב, אפשר לפתור דברים גם בצור מתורבת
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 12/11/04 #23 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני שואנת כשאנשי שקרובים אליי וחשובים לי רבים! את ותומר... אל תריבו!!! סליחה על הממ מצב רוח הזה פשוט יש לי כבר טראומות מוויכוחים בין חברות טובות וחברים...
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני שואנת כשאנשי שקרובים אליי וחשובים לי רבים! את ותומר... אל תריבו!!! סליחה על הממ מצב רוח הזה פשוט יש לי כבר טראומות מוויכוחים בין חברות טובות וחברים...
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 12/11/04 #31 בטח כבר יש לי ghlooki מכל המריבות שחוויתי ב3 הימים האחרונים
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 12/11/04 #36 GHLOOKI זה כשאתה לוקח סמים ואז אתה רואה דברים לא ריאליים ומוזרים במקום המציאות....