קללה? אין דבר כזה!

קללה? אין דבר כזה!

הייתי רוצה לדעת אם ניתן להטיל קללה על מישהו? ובכלל אם קיים דבר כזה? ואם יש פה מישהו שיודע להטיל קללה?
זמן הוא משאב סופי.עם זאת בני האדם תולים בו בקשות ודרישות אינסופיות.

A lost angel

New member
....

אפשר להטיל קללה על מישהו. קיים דבר כזה. אני יודעת להטיל קללה. עוד משהו? דנה

Gum Cigarettes

New member
אמ.

ניתן. קיים. אני ודנה. אולי עוד מישהו, אבל אני חושבת שדנה ואני הכי מוסמכות לזה.

העצבנית

New member
../images/Emo12.gif

כבר קבעת שאין דבר כזה, לא...? אבל כן, ניתן להטיל קללה וכן, קיים דבר כזה...

אני לא ממש קובעת עובדות...

אני מנסה לברר דברים ולא קובעת עובדות... והייתי רוצה לשמוע הסבר יותר מבוסס(כמו נסיון למשל,ולא סיפורי סבתא) מאשר "כן, יש דבר כזה אני יודעת איך" זה לא מסביר שום דבר באותה מידה אני יכולה לומר שלא..... מעניין לדעת אם יש באמת אדם כאן בפורום שיכול להוכיח ולא סתם לקבוע עובדות.

Gum Cigarettes

New member
תראי.

קללות מבוססות על כוח מאגי כלשהו העובר טרנפורמציה לרוע, ומוטל על אזור אנרגטי כלשהו, כמו בנאדם מסויים, או מקום מסויים. אני יכולה להטיל עליך קללה, אם את רוצה. תני לי רק שם ואזור מגורים בארץ (לא כתובת מדוייקת, אלא אזור כגון "הדרום", "הצפון", "מרכז"..)

העצבנית

New member
../images/Emo123.gif

לפי הכותרת שלך, את כן קובעת עובדות... וחוץ מזה, איך בדיוק את רוצה שיוכיחו לך שזה קיים...? אני מציעה לך להכנס לפורום "מאגיה וכישוף".

The Warrior

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

סיפורי סבתא, מה? אני יכול להטיל ואסור לי. כבר עשיתי, ואלה יבוא יומם. אז מה את חושבת שזה גבורה? למה שלא תצילי אנשים? רוצה הוכחה, קבלי, אך אני עוסק בלברך. תקבלי הוכחה, רק שכמובן אח"כ בא ההגיון...ואז כבר לא מאמינים. יום טוב לך!

The Warrior

New member
../images/Emo59.gif

לאמונה אין הוכחות. בכישוף כדאי שלא תתעסקי, אבל גם שלא תדברי נגד. זה שלא ראית בחיים, זה לא אומר שאין. אם היא היתה מבקשת הוכחה, הייתי שולח לה, אבל היא לא בקשה. שיהיה לך יום טוב

I am a freak

New member
אמממ....

מצד אחד, אתה דיי צודק. אבל- מצד שני- (אני אנסה להסביר לך מה שאני הבנתי מהודעתה של בטי) תשלח לה ברכה, אבל היא תמיד תוכל להגיד שזה צירוף מקרים- כי, מה לעשות... צירופי מקרים אכן קורים. *מקווה שהבנת* לי אישית, אין ספק שקללות אכן קיימות. אבל אני, להבדיל מבטי, לא מוצא שום סיבה להוכיח למישהי שאני לא מכיר שזה קיים... זה צורך יותר מדי, לפחות ממני.... יום נעים,

Gum Cigarettes

New member
אין לי צורך להוכיח

שזה קיים או לא קיים, לכל אחד יש זכות להאמין במה שהוא רוצה. אני שואלת אנשים שמביעים ספק אם הם רוצים סיפורים שכאלה, ואחרי שהם מעצבנים אותי אני שואלת אותם אם הם רוצים שאני אוכיח להם ודיי. כאן פשוט דילגתי על השלב הזה.

Gum Cigarettes

New member
אל תתנשא.

אני מכשפה 15 שנה, ואם אתה רוצה להתחיל להתעסק איתי אתה מוזמן, יהיה כיף. אתה לא יכול "לשלוח לה" הוכחה. אלא אם כן ההוכחה הזאת היא צילום אמיתי של קרני הכישוף שיוצאות ממך ובאות אליה. אני מניחה שאין לך את זה, וגם אם כן זה בטח מזוייף.

למעלה