קלי...

ReuT C

New member
קלי...

דבר ראשון אני לא יודעת אם לנצל"ש או לא, אז אני פותחת הודעה, כי זה חשוב לי. לא יודעת כמה זמן עבר מאז ששמעתי בפעם הראשונה את bthe , ואז ידיד שלי צרב לי את הדיסק של קלי, שמעתי פעם, פעמיים שלוש. הלכתי לקנות. מאותה השנייה שיש לי את הדיסק זו המוסיקה שאני שומעת, קלי כל היום. כל שיר ושיר מעורר בי הזדהות, אף פעם לא קרה לי דבר כזה. בקלי יש משהו מיוחד, אולי הצניעות לא יודעת מה. לדעתי היא לא כ"כ יפה, לא מכוערת אבל לא מלכת היופי, אבל שהיא על הבמה פותחת את הפה ומתחילה לשיר אני מתרגשת, חושבת שהיא הכי יפה שבעולם! יש בה משהו כ"כ מיוחד. ואז הגיע thankful ושוב חרישה, כל הזמן לשמוע את השיר ללמוד עוד שיר, לזכור את כל המילים. לדעת את כל השירים החדשים את כל הביצועים מ- AMERICAN IDOL. הכל קרה בצורה לא מטורפת, לא הערצה מטורפת פשוט הערכה, לשמוע רק את המוסיקה לא להתעסק עם כל הזבל שמסביב. והיא מדהימה, וכל שיר הוא סיפור, וכל אלבום הוא יצירת מופת. אני כ"כ רוצה שהיא תבוא לארץ, להיות חלק מהקהל המדהים, להיכנס לאווירה, להתמכר לצלילים. יצא לי קצת ארוך, אבל אני כ"כ רוצה שהיא תגיע לארץ!

Deanb

New member
תגובה

אחלה הודעה!
חחח אני שמח שאת אוהבת אותה, גם אני מאוד ומאוד רוצה שהיא תגיע לארץ. את מוזמנת להשתלב בפורום ולשתף את כולנו במה שאת חושבת עליה ועל המוסיקה שלה וסתם לדבר עם כולנו, יש כאן אנשים מקסימים. דין

ReuT C

New member
תודה :)

אני כבר בפורום אני פשוט לא כותבת הרבה הודעות, מתעצלת להגיב אבל קוראת הכלללל!

Beautiful SouI

New member
כמוך../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif

וכמו אסי,הדר,דר , אלירן, אופיר , רייצ'ל{רחל[נו זאת שמכורה למס'47(כולנו כבר מודעים להתמכרות שלה זה בסדר)]} , הילע , הילה , ג'ני , קובי , שלומי[שנעלם
], נו בקיצור כולם

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאוו איזה מאמי../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

חח אתם מודעים אליה
וואלה..אז אולי כדאי שאני אפסיק לדבר עליה או משו כזה

Rachel47

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

*אויי כמה אייקונים
*

Beautiful SouI

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo184.gif

Rachel47

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

למעלה