קלי??????????

bee w hole

New member
קלי??????????

מתחילת שהותה של קלי בבית "מתחילות מחדש" , משהו בה הריח לי מוזר... היא כל הזמן אומרת שבעלת מקצוע, שאמרה לנה שהיא מנסה לפתות אביה, הותירה בה משקעים ולכן קשה לה ליצור קשרים או להתחבר ליצור מגע פיזי... ואני נוכחתי לראות שההיפך הוא הנכון, לא נראה שיש לה איזושהי בעיה עם מגע ולהיפך היא מאוד אדם פיזי. וכן היא דורשת המון אבל המון צומי. יש בה משהו נורא נורא מפחיד בעיני, וסליחה על הבוטות מפחיד בקטע פסיכי, ולזה גם כריסטי שמה לב בהתחלה. למה נזכרתי בזה? בתרגיל שהן היו צריכות לנהל מונולוג ולהתחפש לבנות 70... קלי ציינה פרט מאוד שולי....(לא....) שבעלה נפטר רק אתמול... זה היה נראה לי מזעזע! על מנת שתוכל להסתכל על חייה בחמלה היא 'הרגה' את בעלה... ולא היתה שום התייחסות מצד רונדה.... אני הוזה?החמצתי משהו? החסרתי כמה פרקים על כך שבעלה נפטר? כי לי זכור שיש לה בעל מקסים ואוהב...

גלינקה2

New member
גם לי זה נראה נורא מוזר

לא יודעת איך להסביר את זה. גם היה משהו מפחיד בתגובות שלה למי שהרגיז אותה ונראה לי שזה השתנה אחרי שהאירו את תשומת לבה לזה.

bee w hole

New member
תיקון טעות

לא היתה התייחסות מצד איאנלה. והעובדה שקלי ציינה שהיא אלמנה יותר חרה לי מההשתכרות עד לעילפון של קים, ששמו עליו דגש בתוכנית.

פיפיטה

New member
אני חושבת שבגלל

שקלי ריאיינה שתי נשים אלמנות אז היא הוסיפה את זה למונולוג שלה, וקים ממש ירדה מהפסים , היא מתלוננת שבעלה משתכר , ולאורך כל הסידרה מראים אותה פותחת בקבוקים ושותה. אבל זקנה יפה היא תהיה לא?

אכן

קים מתגלה תדיר כבעלת מוסר כפול. מה שהיא דורשת מאחרים ( כמו שציינת במיקרה של בעלה למשל) היא "מחליקה " לעצמה. ומבין שני ה"קוקיס" קלי vs קים - הרי שקים לוקחת בהליכה את התואר הנכסף.

FreshF5

New member
אגב, שתי הנשים האלמנות

אחת מהן, זו שלא מרכיבה משקפיים, דומה באופן מדהים לקאסי. כך שלא היינו צריכות לתהות איך היא הייתה נראית בתור זקנה, יש העתק מדהים שלה.

מזל שאתן מעדכנות אותי!

בחיי, אחרת לא הייתי יודעת שקים השתכרה, שהיה תרגיל על זקנות, ומי זו בכלל החדשה האלמנה! לא יצא לי לראות איזה 4 פרקים וזה דווקא חסר לי
קלי מאוד מזכירה לי את אמא שלי. יוצרת רושם ראשוני של רגועה ונחמדה ומודעת לבעיה שלה. כשהזמן קצת עובר מתגלה האישיות ה"פסיכית" (לא בהגדרה, כביטוי) בדברים הקטנים אח"כ מגיע הפיצוץ ההיסטרי שהיא לא שולטת בעצמה, מגזימה בכעס, מחפשת נקמה ונוטרת אח"כ היא מאשימה את כל העולם ולא לוקחת אחריות בסוף נרגעת מעט, לוקחת אחריות כביכול, ושוב חוזר חלילה אותו הסרט במעגל הפסיכיות. אתן חושבות שלקלי הפרעה נפשית כל שהיא? כי זה לא הגיוני ולא "רגיל" בכלל בכלל. כתבתי על זה בבלוג שלי, ואוסיף את זה כאן בכל זאת. למרות שלא ראיתי את הפרקים הנ"ל, אמא שלי יוצאת כשבועיים עם מישהו רוסי ציוני בעל 4 ילדים (23, 16, ותאומים בני 8) ואישתו שוכבת במחלקת אונקולוגיה במצב סופני של סרטן! זה עניין של ימים עד שתמות ובעלה ואמא שלי כבר בונים הרים וחיים בבועה ורודה של חתונה וחיים מאושרים. איך אפשר לרוץ כ"כ מהר? לי היה לוקח לפחות שנה (אם לא הרבה יותר) ממות בן זוג לעכל, לסלוח לאלוהים, להפתח, להיות נקיה מהכאב.. לקבל את המצב החדש! אולי פרוסקה נמצא בשלב ההכחשה..? באמת נשמע שמקומה של החדשה גדול עליה ובאמת מוקדם.. השאלה הגדולה היא: האם היא מייצרת רייטינג?
בננות שיהיה יום טוב! אוהבת את כולכן ומחכה למנהל חדש :)

למעלה