קלי מלכה! משו מצחיק

Boran

New member
קלי מלכה! משו מצחיק

שמתם לב? מאז העונה הראשונה, מי שזכה בתחרות החסינות האחרונה זכה במקום השני... בחר שישאר איתו מי שניצח... קלי מלכה, אהבתי אותה עד הסוף והנאום שלה... חצי מסוזן הייתי אומר

Outlast

New member
ברנדון קרע אותי...

איזה גאון... בכלל שני הפרקים היו קצת משעממים, אבל היו כמה קטעים טובים... אבל למה קטעו ככה בסוף הפרק? כאילו- אית´ן זוכה, שתי שניות מוחאים כפיים, וזהו? מה נסגר איתם? אני רוצה את פרק האיחוד, ואת הישרדות 4, ואני רוצה לעבור את כ-ל הבגרויות, ואני רוצה להגיע כל יום הביתה בשעות נורמליות, אני רוצה שיבטלו את הבגרות בהיסטוריה ויבטלו את מקצוע המתמטיקה באופן כללי, אני רוצה עכבר-מחשב עם גלגלת, אני רוצה לישון ואני רוצה חופש!!! "ילד, לא לימדו אותך שבחיים לא מקבלים כל מה רוצים?"

Outlast

New member
דווקא לא הייתה מתנגדת...

אבל גם אם היו מבטיחים לי מיליון דולר על חודש ´הישרדות´- לא הייתי מסכימה. יש שיטות יותר טובות ("טובות") להשיג את זה- טוטו למשל... אבל איציק, אם יש לך משהו להציע לי...

wee man

New member
פרק האיחוד שודר היום!!

כנראה ממש מהרתם לכבות את הטוויזיה אבל אני חיכיתי כמה דקות לראות אם יהיה את פרק האיחוד ותנחשו מה, הוא היה! היו קטעים, חבל שלא ראיתם אבל שבת הבאה שוב מראים את האיחוד ועוד שבועיים, השרדות 4 בארץ זבת חלב ודבש. wee man

benleevolk

New member
נכון, זה היה די דבילי

היה הפסקה של כמה דקות לפרומואים, והופ! פרק האיחוד.

canimal

New member
מה דבילי? פרק אחרי פרק ובאמצע

פרסומות. כמו כל ערוץ. היו צריכים אבל לפרסם את זה שיש שני פרקים ברצף ומה לעזאזל הם חשבו לעצמם כשהם פירסמו את הפרק שהם הרגע שידרו לשבוע הבא?

mishmesh

New member
איזה מניאקים AXN ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הייתי בטוח שאין עוד פרקים, ובעשר כיביתי את הטלוויזיה
איזה מניאקים
למה לא אמרו שיש פרק איחוד
מוות לAXN

wee man

New member
הם גם לא אמרו שמקדימים את הפרק

הראשון... ז****... ומה קרה להם, ישר אחרי שהם שידרו את האיחוד הם כזה שמו פרסומת: "שבוע הבא... האיחוד של הששרדות... בלה בלה בלה... משהו בסגנון... בקיצור...הם השתגעו או מה??... יותר מדי נקודות... wee man

למעלה