קליק..לא כל אחד

n a t i t

New member
קליק..לא כל אחד

לא כל אחד מוצא חן בעיני וכשמישהו מוצא חן בעיני אז מסיבה זו או אחרת זה לא עובד... ואני מפחדת שאני אצתרך להתפשר ולצאת עם מישהו סתם .. רק כדי שסוף סוף תהיה לי מערכת יחסים למשל : אני יוצאת עם מישהו ואם אין מבחינתי את הקליק הזה .. "הניצוץ" איך שתקראו לזה...(בלי קשר למראה שלו ...הוא יכול להיות הכי חמוד ואחלה בעולם .. אבל אין את החיבור) אז אני חותכת.. אולי אני לא צריכה לחתוך כל כך מהר...? מה אתם חושבים ?

אם היית שואלת אותי

לפני שנה, הייתי אומרת לך שישר חותכים! אבל עם הזמן שיניתי את דעתי, יכול להיות כי אני הרגשתי שחותכים איתי מהר מידי ואני חושבת שצריך לתת צ'אנס. צריך לצאת כמה פעמים ולראות, אם עדיין את מרגישה שזה לא יעבוד, אז תחתכי, כי חבל על הזמן, אבל לפעמים מרגישים אחרת אחרי כמה פעמים. מה גם שאם את נותנת לה צ'אנס, זה חייב לבוא כי את באמת רוצצה לנסות ולא כדי להראות למישהו שאת מנסה ולצאת מידי חובה או משהו כזה.

elena20

New member
תתני צ'אנס, אומרת לך מנסיון, הייתי פוסלת

כל אחד על דברים הכי קטנים בעולם, תתני צ'אנס לבן אדם ותכירי אותו קצת יותר, לפעמים ה"קליק" מגיע מאוחר יותר

Epicz

New member
נגיד שהייתי שואל את אותה השאלה אבל

בכיוון של מראה חיצוני,מה הייתם מייעצים? . כן ללכת עם מישהי שאין לי אליה את הקליק הזה מבחינת החיצוניות שלה?

elena20

New member
תלוי, אם זה מישהו שדוחה אותי מבחינה חיצונית

אז ברור שלא, אבל אם זה מישהו שלא נראה "וואוו", אבל חמוד, בהחלט כן. קורה לי כל כך הרבה פעמים כשבפעם הראשונה ראיתי מישהו ולא התלהבתי ממנו בכלל מבחינה חיצונית ואחרי שהכרתי את הבן אדם יותר טוב, נמשכתי אליו בטירוף גם מבחינה חיצונית.

Epicz

New member
מה את אומרת,טוב לשמוע,עודדת אותי פה,

לקחתי לתשומת לבי,כמה שזה נשמע לי מוזר...אבל רשמתי :] .

קליק זה לא רק ממתק ../images/Emo211.gif../images/Emo3.gif

אולי את באמת חותכת מהר מידי ולא נותנת צ'אנס? לפעמים הקליק בא בדייט שני, שלישי ולאו דווקא בראשון שהוא יותר כמו ועדת חקירה
לא אומרת שתצאי עם מישהו שאת לא מרגישה שום דבר אליו, לא משיכה ולא כלום, אבל אם הבחור נראה לך נחמד ויש לכם ראש משותף, שווה לתת צ'אנס.

אני חושב שזה תלוי בהרגשה שלך

אם את יוצאת עם מישהו ואת חושבת שזה לא הבחור שלך או שאת יודעת שהוא לא עושה לך את זה רומנטית, את לא צריכה להישאר. תקשיבי לעצמך ולתחושות הבטן שלך. בסופו של דבר, הן הכי נכונות בשבילך לדעתי. האפשרות השנייה היא להישאר בתוך קשר מתוך אילוץ, רק כי אין מישהו אחר יותר טוב ורק בגלל שלא רוצים להיות לבד. בקשרים כמו אלה פשוט מזייפים אהבה וזוגיות עד שהדברים מתפוצצים בפנים. בעיניי, עדיף להמשיך לחפש ולא לזייף או להתפשר (לא מתפשרים על בן הזוג, אלא עם בן הזוג). שבוע טוב והמון בהצלחה. רועי.

תגובה

מה שחשוב האהבה העמוקה. צרי קשרים במסגרות שמענינות אותך, ובני אותם לאט מתוך התפתחות הרגש. כשתהיה לך אהבה עמוקה ורצינית, הקשר יתיצב.

מנסיון!

כמה שאת עכשיו נותנת לזה נסיון , רוב הסיכויים שבסוף את תיגעלי ממנו או מעצמך בגלל שאת נשארת איתו עכשיו. לפני שזה יקרה, סיימי את הסיפור. אל תתפשרי, את יודעת מה את שווה? אז חפשי מישהו שבאמת יעשה לך את זה. למה את שווה מישהו שאת מתפשרת עליו? בטוח שעוד יגיע המישהו המיוחל.

למעלה