קליקים בגיד?

Zegdel

New member
קליקים בגיד?

בזמן האחרון כשאני עובד על פיסוק של הרגליים בכיוון לשפגט, אני מרגיש מעין פקיקה בגיד כלשהו בצד הפנימי של ירך שמאל. כשאני מותח יותר אני מרגיש פקיקה נוספת, וכשאני משחרר את המתיחה, הגיד שוב מתפוקק פעמיים בחזור. האם זאת בעיה רפואית/האם זה עשוי לגרום לי נזק כלשהו מעבר לאי נעימות שזה כבר גורם? תודה, דקל נ.ב. - אני מאוד אשמח אם יוסיפו אופציה לעדכן הודעות. (זה לא קשור אבל מרגיז אותי לפרסם הודעה שנייה על כל "שגגת כתיב")

אמממ.... דקל?

למה עוד לא הלכת לרופא? כאילו, עזוב אותך מהקטע של לראות רופא, אתה לא חושב שמישהו שלמד את זה ועושה מזה כסף יוכל להוות את הסמכות הכי גבוהה, ולהגיד לך את הדברים שירגיעו אותך?

האם זה קורה גם כשהגוף חם?

או רק כשהגוף קר? האם זה קורה מהגיד או מהמיפרק? לגבי עריכת ההודעות: זה לא יקרה... מע' הפורומים של תפוז לא בנוייה לזה וגם לא תהיה בעתיד למיטב ידיעתי. אפשרות אחת היא לכתוב תיקונים כתגובה להודעה שלך אם זה מאוד מרגיז אותך (אני לפעמים כותב תיקון לשגיאות כתיב כשזה ממש צורם לי, ולפעמים אני משאיר את זה כמו שזה כי זה להוסיף עוד הודעה סתם מסרבל את השרשור). אפשרות אחרת היא לכתוב שוב את ההודעה, ולבקש ממנהלי הפורום למחוק את ההודעה הישנה ע"י סימון שלה ב-
בנושא בצירוף בקשה למחיקה (לפעמים אני מוחק לעצמי הודעות וכותב אותן שוב מתוקנות...).

Zegdel

New member
זה קורה גם כשהגוף חם

לא רציתי ללכת לרופא כי אולי זה סתם חרטה וזה קורה לכל אחד. זה לא משהו כואב מאוד, ואני סומך של השיפוט שלי כשאני אומר שזה לא הולך להזיק לי, לפחות בקרוב. -אוקיי, אני אשלים בלית ברירה עם השיטה הזאת. תודה רבה.

roy33itc

New member
זו הייתה בדיחה שהוכוונה לרן

תנסה לקרוא את התשובה שלו שוב (בעיקר את המשפט האחרון) ותבין. אם לא רופא אולי תלך למטפל כל שהוא ותיזהר מאוד באימונים? (חימום ארוך,קשב רב לגוף עבודה איטית עד כמה שאפשר?) שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה

Pyongwon

New member
ממליצה אני...

וסליחה על העברית.. אני מציעה שתעשה קודם שחרור של אגן - תעמוד בפיסוק ברוחב כתפיים, ותעשה סיבובי אגן - 10 פעמים לכיוון השעון, ועוד 10 בכיוון ההפוך. תראה אם זה עוזר. ואולי לא תרצה לעשות פיסוק גדול כ"כ - גם עלול לעזור. מקווה שעזרתי, ג'ס.

crane

New member
רן, אני מצטרף לעצה של ג'ס

שיחרור האגן בהחלט יעזור לך להחליט אם מחקת את ההודעה.

roy33itc

New member
אתה חייב לגלות מה הייתה ההודעה

לפחות במסרים? (רן או רני לא משנה לי מי) עכשיו אני מבין למה הקרבות איתכם כל כך קשים אתם שניים שמשנים את הטקטיקה כל הזמן....

למעלה