קליפ שעשיתי למ"מ!!

eveligne406

New member
לאא

שלא תביני אותי לא נכון. הקליפ מהמםם....את נורא מוכשרת, למרות שזה כבר לא חדש
הכוונה היא שהקפיצה בין השירים הכל כך שוניםם הייתה לי מוזרה...זה הכל...

bigmomentom

New member
דיקלה, השלמות ירדה לי ברפידשר../images/Emo140.gif

איזה סירטון מ ה מ ם!
אי אפשר לעמוד בזה! אנהי ופונצ'ו כ"כ יפים, למות. אהבתי את השירים ברקע, ורגע איך הכנסת את NUESTRO AMOR? אמרת שאי אפשר לקחת שירים מסירטונים... אני רוצה שהשיר המשותף של פונצ'ו ואנהי בדיסק החדש יצא כבר ואז תעשי להם רמיקס נוסף של קנקון עם השיר הזה. מוכשרת שלי, אהבתי אהבתי אהבתי!
ועצה- תמיד תעלי ברפידשר. הבעיה ביוסנדאיט היא שהסירטונים פג תוקפם במהירות וקל לחסום אותם.

סוכריה16

New member
חח כן תמיד אני אעלה שם!!

ותודה סוף סוף יותר ייחסססס! חחח.. שמחה שאהבת! ויאאאאאאא.. שיהיה להם שיר, אני אעשה במיוחד בשבילך
והשגתי תשיר, בלי הקליפ.. אז ככה עשיתי... והאיכות של השיר לא טובה.. והאמת.. שממש פחדתי לעשות כמה שירים, כי אנשיפ אוהבים אחד.. וגם אני אישית אוהבת אחד.. אבל יש להם יותר מידי קטעים שעל אף אחד לא רציתי לוותר..

ooOMoRoShOoo

New member
יש לי את השיר NUESTRO AMOR

בי קליפ זה לא חייב להיות בקליפ/סירטון

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifיאיייי גם לי עובד עכשיו!!../images/Emo57.gif

הצלחתי להוריד.. זה עדיין לא סיים... ב"ה שיצליח הפעם!! אמן!!! בלי עין הרע, טפו טפו טפו..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifישששששששששששששששששששששששששששששש

עכשיו הצליח!!! סוףסוף!!!!!!!!! איזה כיףףףףףףףףףף לי!!!!!!!
דיקלה- הסרטון מדהים!! אהבתי איך ששילבת בין השירים, למרות שאני מעדיפה שיר אחד, אבל שילבת יפה!!
ובמיוחד ששמת שיר מ406...
שד"א לדעתי הוא ממש מתאים לקטעים שם!!! הכל כל כך יפה שם.. ואהבתי את אנהי עם הקוקו הקטן החמוד... ומה זה היה הקטע ששניהים הראו ת'שרשראות שלהם למצלמה?? אני רוצה ת'סרטון הזה גם!!! בבקשה!!!......
בקיצור- היה שווה לנסות להוריד שוב בפעם העשירית...
תודה!!

bigmomentom

New member
ל- NaaMaZ 17

הנה סירטון השרשראות. תהני! http://rapidshare.de/files/3599925/PRESENTACION.wmv.html ועוד סירטון שלהם יותר שווה (מתנה ממני אלייך) http://rapidshare.de/files/3595016/los_a_.wmv.html

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifטנקס!!../images/Emo24.gif

המון המון המון המון המון המון תודה לך!!!
איזה חמוד פונצ'ו שהוא חיבק את אנהי.. הם חמודים ביחד... אבל יותר עם דולסה
וד"א קוראים לי נעמה!
שוב

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifחחח.. אוקיי, תודה... ../images/Emo9.gif

למרות שאני לא מבינה מה יש בו לאהוב
אבל שיהיה...

למעלה