קליפ ! (של אסי שרה)

maia111

New member
נצל"ש-כתבה על אפרת כהן בראש 1

אני יכתוב לכם אותה כי אין לי סורק איך היה עבורך היום הראשון ללימודים? "הייתה את ההתרגשות של לפגוש את כל החברים שלא ראיתי כל החופש. הימים הראשונים הם כאלו שהכול בהם חדש וכיפי וכולם מספרים מה עשו במהלך החופש." ומה לא היה כייף? "אוף, לא התחברתי למתמטיקה. זה היה המקצוע הכי נוראי מבחינתי." אם היית יכולה לחזור ללימודים, היית משנה משהו? "לא הייתי משנה כלום. גם לא את הקטע של הזלזול בלימודים וההברזות. זאת תקופה שאמורים לעשות בה חיים כי היא לא תחזור." מה הדבר הכי נורא שעשית? "יום אחד החלטנו לשגע את המורה שלנו ושמנו על המאוורר מלא גירים.כשהוא הפעיל אותו, כל הכיתה התמלאה בגירים ואבק. הוא נכנס ללחץ והתחיל לצעוק עלינו, בזמן שאנחנו נקרעים לו מצחוק מול הפרצוף." מה תזכרי לנצח מתקופת הלימודים? "היו לי שני מורים למשחק שהשאירו עליי רושם עצום ולמדתי מהם המון. בזכותם גם היה לי רצון להמשיך בתחום הבעייתי הזה." העתקת פעם? "כן. פעם תפסו אותי מעתיקה במבחן עם עוד כמה בנות וזה היה מביך." מחכה לתגובותתתתתתתתתתתת...

אייייייי השלמווווווווווווווווווווות

"יום אחד החלטנו לשגע את המורה שלנו ושמנו על המאוורר מלא גירים.כשהוא הפעיל אותו, כל הכיתה התמלאה בגירים ואבק. הוא נכנס ללחץ והתחיל לצעוק עלינו, בזמן שאנחנו נקרעים לו מצחוק מול הפרצוף."

איי היא כל כך מושלמת

נוווו את קולטת את השלמות ?!
"יום אחד החלטנו לשגע את המורה שלנו ושמנו על המאוורר מלא גירים.כשהוא הפעיל אותו, כל הכיתה התמלאה בגירים ואבק. הוא נכנס ללחץ והתחיל לצעוק עלינו, בזמן שאנחנו נקרעים לו מצחוק מול הפרצוף."
היא החליטה לשגע את המורה שלה !היא נקרעה למורה שלה מול הפרצוףף
איייי EFRAT MY QUEEN

חחחעע פרתי שילי מופרעת...

כל פעם אני מגלה עוד ועוד דברים שדומים ביני לבין אפרתושיתה שלי..!
גמני שונאת מתמטיקה גמני משגעת ת'מורים ומעתיקה כל הזמן..! חיחיחיעע..! איזו מן שאלה זו? העתק פעם? התשובה לא ברורה? אין מישהו בעולם זה שלא העתיק אף פעם ותאמינו לי שגם החרשנים של הכיתה שלכם מעתיקים..

mary17

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!

וזה לא וירוס אז די לזבל בשכל אצלי זה עובד מצוין!!!

מה פתאום!!!

זה לא וירוס אני נכנסתי קפץ חלון להורדה של הקליפ בסך הכל מה אתם נבהלים אז תורידו את זה זה ממש יפה מאוד מומלץ!!

לכל מי רוצה שיכנס לקומונה שלי

אז כנסו לקומונה שלי ותשאירו שם אייסי קיו אימייל או משהו בהודעה מה דעתכם על השיר של אסי ואני כבר ייצור איתכם קשר ויישלח לכם ת'קליפ הוא ממש יפה

גלגול

New member
דחוף

מה עושים שם לאן צריך להיכנס בשביל לשמוע אותה שרה ??????

miza12

New member
לכל הנפגעים מזוזו !

לא לדאוג אני אדאג לזה שהמחשב שלו ייקבל כ"כ הרבה וירוסים שהוא לי יידע מאיפה זה בא לו(מזל שלי לא קרה כלום). מי שאיתי שיירשום לי תגובה !

גלושש

New member
יאאא ראבאק הרגתם אותי כבר זה וירווס

או לא???!?!??!!? שיגעתם אותיייי

נצלש.

כנסו לכאן בבקשה........ ובבקשה תרשמו לפחות כמה הודעות כל אחד.......... רק אל תשכחו להירשם....... אני מתחננת........... אם אתם אוהבים אותי תיכנסו............ הנה: כנסו לפה.

למעלה