קליפ שהכנתי

קליפ שהכנתי

לדרבי הפתח-תקוואי ההולך וקרב ביום שישי. לאלה מכם שעלולים להתעניין בצפייה בקליפ, הגודל הוא כ-69 מגה. זה לא שיר אל אתניקס. והוראות איך להוריד: 1. ליחצו על הלינק. 2. דפדפו כמעט עד למטה. 3. לחצו על המילה FREE. 4. ייפתח חלון חדש. רדו בו למטה, ותבחינו בשניות שרצות אחורה (מ-60). 5. כשהשניות יגיעו ל-0, תינתן האפשרות להוריד את הקובץ, לא לפני שתתבקשו להכניס קוד בן שלוש אותיות או ספרות (או שניהם ביחד) באנגלית לתוך שדה קטן שמופיע ממש ליד הקוד (אגב, הקוד יופיע בצבעים עזים). 6. תהנו. 7. למי מכם שלא מתעניינים, אנא לא לכתוב דברי נאצה על קבוצתי האהובה. חג פסח שמח וכשר לכל בית אתניקס, אורן. נ.ב. אהה כן, ויאללה הפועל !

איזה קליפ מושקע ויפה!!!!!

המילים מתארות בול את התחושה שלפני הדרבי. הייתי ממקם אותו במקומות הראשונים עם הקליפים של אתניX שעשית עד כה. הרבה הצלחה בדרבי לקבוצה שאתה אוהד - הפועל פ"ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KeLeMeNcY

New member
קליפ יפהפה

אבל לא אהבתי ת'שיר SORRY שיהיה המון בהצלחה לכחולים!! מתי הקליפ של פתחי לו את ליבך?
אני מחכה בכיליון עיניים

אני כבר כולי בטירוף !

אני מתחנן לאלוהים שיעשה אותי מאושר במשך שבוע. אני מבטיח לכולכם שאם ננצח את הדרבי הזה, אתם יכולים לבקש ממני כל דבר ואני אעשה אותו בלי שום היסוס (אחרי ניצחון בדרבי הזה הזמן לנצל אותי). רק תחזיקו לנו אצבעות, אנחנו כ"כ צריכים את זה. אומרים שבסופו של דבר הצדק מנצח, אז מחר לצדק צריכה להיות הרבה עבודה. אני מתפלל לאלוהים. רק שיעזור לנו. יאלללללה הפועל !!!

למעלה