קליפ פרומו יפה!

roimc

New member
מה אתה רוצה?....

כולם אומרים איזה סתומים דף ג´אם... חחח רק להמחיש לכם עד כמה המכירות שהם כתבו לא מעודכנות: הם כתבו שהאלבום הראשון הוא 4 פלטינות בארה"ב - כשהוא בעצם 9 פלטינות! חחחחח סתומים לאללה... תבינו שבשנה הראשונה שלו הוא מכר 7 מיליון רק בארה"ב. אח"כ, הם כותבים שאימושנס מכר 3 פלטינות (כשזה בעצם 4) ו-7 מיליון בכלל. הכי בדיחה זה עם מיוזיק בוקס ודיידרים - הם כתבו שמיוזיק בוקס 7 פלטינות חחחח ו-22 מיליון. דיידרים הם כתבו 7 פלטינות ו-16 מיליון. אז רק ליתר דיוק, עד תחילת 1996 הוא מכר 17 מיליון וזה כאילו בא אחרי מיוזיק בוקס אז מה הם רוצים?????? ודרך אגב, על אף אלבום הם לא כתבו את המספר פלטינות המדוייקות, לכל אחד הם הורידו כמה אז הם סתם חראות אם זה הולך להיות פרסומת, עושים למאריה רק נזק. ועל איזה שיאים אתה מדבר? אל תעשה איתי תחרות בזה, כולנ ויודעים באיזה שיאים היא מחזיקה.

MCRulz Liron

New member
ערנוש, רועי צודק!

דפ ג´אם עשו מעצמם צחוק! יא טיפשים, הם צריכים לעגל למעלה, לא להמציא!

roimc

New member
חחחח בדיוק

לא רק שהם לא עיגלו, הם הורידו מכל אלבום איזה 10 מיליון.

eranmc

New member
טוב.....

אז כמה כל אחד מכר באמת? אל תענה רועי, אני מעדיף מלירון. DJ מורידים 5-6 מיליון ואתה מוסיף 10

roimc

New member
טוב ניתן ללירון ורק שתדע

שאני הורדתי מהנתונים של סוני משנה שעברה ואני אתן דוגמה אחרי שלירון תכתוב פה. וחוץ מזה, מה אתה נגד מאריה או בעדה? אם היו אומרים לך שסלין מכרה מאלבום אחד 50 מיליון היית מאמין, זה פשוט ככה. כשמעריצים זמר מסויים תמיד נראה שהשני יותר הולך לו... (לכן אני מבין את מצוקתך).

MCRulz Liron

New member
אל תתפוס אותי במילה

קודם כל.. לנתונים מדוייקים של ארה"ב - אין שום בעייה: www.riaa.com זה קצת קשה שמחשבים נתונים של כל העולם: Daydream & Music Box - זה נתון -בטוח- שהם מכרו 10 מיליון בארה"ב בלבד . שניהם עברו את ה 20 מיליון בכל העולם. MB מתקרב ל 30 מיליון. האלבום הראשון 9 מיליון בארה"ב. 15 לפחות בכל העולם. EMOTIONS ו UNPLUGGED בערך 12 מיליון כל אחד בעולם. MERRY CHRISTMAS קצת יותר מ 4 בארה"ב והמכירות שלו ימשיכו לעלות כי כל שנה קונים הרבה עותקים שלו בחג המולד. 12 בכל העולם. BUTTERFLY - אני אלך על בטוח ואגיד 12 מיליון בכל העולם למרות שאני כמעט בטוחה שיותר. 5 בארה"ב. #1s - מכר 3.5 לבד רק ביפן, עוד 4 בארה"ב, שוב אני אגיד 15 כשיש סיכוי ליותר. RAINBOW - יש לו 3 מיליון בארה"ב, 10 בכל העולם. GLITTER - לצערנו... חצי מיליון בארה"ב. עוד מיליון ביפן.. בוא נגיד 4 בסה"כ. לסיכום: DD & MB = בערך 50 מיליון יחד. BFLY, XMAS, UNPLUGGED, EMOTIONS = כ"א 12 = 48. MARIAH CAREY, #1S - כ"א 15 = 30. RAINBOW = פ 10 GLITTER = פ 4 GH = פ 2 הכל = 144 מיליון עותקים. תוסיף מכירות של סינגלים אל תשכח שבארה"ב יש למאריה סינגלים שמכרו מיליונים.. FANTASY, DREAMLOVER, OSD, HONEY, MY ALL, ISB, HERO, ABMB ו GOLD SINGLES למשל HB, TGIFY, LB, WITHOUT YOU ועוד את כל המכירות של הסינגלים בארצות כמו יפן, אנגליה, אוסטרליה... כמובן שמוסיפים מכירות של קלטות וידאו, תקליטים, קלטות טייפ... הנתון של 180 מיליון עותקים WORLDWIDE הוא רחוק מלהיות מוגזם. הוא קרוב מאוד להיות מדויק.

roimc

New member
אז ככה ערן

אמרת שאני מגזים? הנתונים שלי קצת שונים משל לירון אבל בטוח לא 10 מיליון מעל... אני אמרתי שהראשון 16 מיליון, היא אמרה 15 מיליון. אני אמרתי אימושנס 9 מיליון, היא אמרה 12. אני אמרתי אנפלאגד 10, היא 12. מיוזיק בוקס אמרתי 28 ולירון אמרה קרוב ל-30. מארי כריסמס שנינו אמרנו 12 מיליון. דיידרים אני כתבתי 23, לירון כתבה מעל 20 ושהוא ומיוזיק בוקס יחד 50 מיליון, ז"א בסך הכול 22-23 בערך. באטרפליי אמרתי 14 מיליון היא אמרה 12. האוסף אני כתבתי 16, היא אמרה 15 ויכול להיות יותר. ריינבו אני כתבתי 10 וגם היא ואותו דבר גליטר (4 מיליון). וככה שאם אתה מעריץ אתה אמור לרצות בטובה של מאריה ולא לפסול כל דבר שנראה לך גבוה. ובוא נסגור את זה שהפרומו של דף ג´אם הוא בדיחה אחת גדולה, מאריה תשתגע אם היא תראה את זה.

roimc

New member
חחחחחחחחחחח

נזכיר להם מה הם נתנו כשהיא עוד הייתה אצלם?

nadav26

New member
פשוט צריך לשלוח אימייל לדף ג´אם...

ולתקן אותם..., דרך אגב לפי מה שאני יודע פלטינה אחת לא בדיוק מקבילה למיליון עותקים בארה"ב.(אבל אולי אני טועה)

nadav26

New member
פשוט שמתי לב...

שכמות מכירות האלבומים לא תמיד מקבילות למס´ הפלטינות. כלומר, יש אלבומים שמוכרזים כפלטינה משולשת, אבל כשמסתכלים על גרף המכירות המדוייק רשום שהם מכרו רק 2 מיליון ומשהו.. . דוגמא לכך היא האלבום "גליטר" של מאריה, שמכר בארה"ב בערך 600 אלף עותקים ובכל זאת הוכרז כאלבום פלטינה. מבין אותי?

roimc

New member
אה אוקיי אבל ככה זה

גם בישראל זה ככה, בכל מקום... אלבום מקבל פלטינה/זהב לפי כמות העותקים שנמכרה לחנויות, לא לקונים... אבל זה לא משנה, אם אלבום הוא 3 פלטינות, אז הוא מכר 3 מיליון, 3 מיליון עותקים לא ייחזרו למפעל בוא נגיד ככה... ורובם ייקנו בסוף (אם לא כולם).

eranmc

New member
יייאבבבה חח קודם כל ../images/Emo51.gif

מענין אותי לדעת למה הם כתבו שטויות בקליפ שאמור להיות רשמי?

roimc

New member
כי הם אהבלים אבל אם זה יעבור בידיים

של מאריה, זה בטוח ייתוקן.

למעלה