אל תתפוס אותי במילה
קודם כל.. לנתונים מדוייקים של ארה"ב - אין שום בעייה: www.riaa.com זה קצת קשה שמחשבים נתונים של כל העולם: Daydream & Music Box - זה נתון -בטוח- שהם מכרו 10 מיליון בארה"ב בלבד . שניהם עברו את ה 20 מיליון בכל העולם. MB מתקרב ל 30 מיליון. האלבום הראשון 9 מיליון בארה"ב. 15 לפחות בכל העולם. EMOTIONS ו UNPLUGGED בערך 12 מיליון כל אחד בעולם. MERRY CHRISTMAS קצת יותר מ 4 בארה"ב והמכירות שלו ימשיכו לעלות כי כל שנה קונים הרבה עותקים שלו בחג המולד. 12 בכל העולם. BUTTERFLY - אני אלך על בטוח ואגיד 12 מיליון בכל העולם למרות שאני כמעט בטוחה שיותר. 5 בארה"ב. #1s - מכר 3.5 לבד רק ביפן, עוד 4 בארה"ב, שוב אני אגיד 15 כשיש סיכוי ליותר. RAINBOW - יש לו 3 מיליון בארה"ב, 10 בכל העולם. GLITTER - לצערנו... חצי מיליון בארה"ב. עוד מיליון ביפן.. בוא נגיד 4 בסה"כ. לסיכום: DD & MB = בערך 50 מיליון יחד. BFLY, XMAS, UNPLUGGED, EMOTIONS = כ"א 12 = 48. MARIAH CAREY, #1S - כ"א 15 = 30. RAINBOW = פ 10 GLITTER = פ 4 GH = פ 2 הכל = 144 מיליון עותקים. תוסיף מכירות של סינגלים אל תשכח שבארה"ב יש למאריה סינגלים שמכרו מיליונים.. FANTASY, DREAMLOVER, OSD, HONEY, MY ALL, ISB, HERO, ABMB ו GOLD SINGLES למשל HB, TGIFY, LB, WITHOUT YOU ועוד את כל המכירות של הסינגלים בארצות כמו יפן, אנגליה, אוסטרליה... כמובן שמוסיפים מכירות של קלטות וידאו, תקליטים, קלטות טייפ... הנתון של 180 מיליון עותקים WORLDWIDE הוא רחוק מלהיות מוגזם. הוא קרוב מאוד להיות מדויק.