קליפ פלאש לאינפקציה

קליפ פלאש לאינפקציה

לא לא נו, עדיין אין (בעצם יש לשק"ם אבל לא משהו כזה, התכוונתי ממש אנימציה של הופעה בבארבי), אבל יהיה, נחשו לאיזה שיר? עוד לא החלטתי. הראשון שיגיב עם שם של שיר מועדף - נבחר את השיר הזה. בנתיים התלהבתי מהמחשבה על בקבוק עליי, אציטון, עין הנמר, זיתים ומחרוזת רוקנרול. תבחרו. :)

אנד די אוסקר גואס טו: בקבוק עליי!

יש הופעה מ2002 נראה לי (משהו ישן בכל אופן) ששם בקבוק עליי הוא הכי מגניב בכל הזמנים (בעיקר עקב העובדה שבהתחלה ניר אומר בקול ממש דבילי 'השיר הבא נקרא בקבוק עליי' וממש דמיינתי את זה קורה לי בפלאש), אבל מצד שני אני לא בטוחה שטל מטמור היה שם בזמנו, ובכלל אם זה עם עמרי או רן, אז זה בלאגן, בחרתי את בקבוק עליי מהופעת סוכות השנה (ההיא עם פלאיירי האתר המחולקים ומטאליקה בהתחלה ובככה מפנקים) שהוא גם די מגניב. יאללה, לעבודה (להגנה ולשלום, קיא והקיאו)

טוב, זה יהיה מוכן שנה הבאה.

מכיוון שאני לא באמת יודעת להשתמש בתוכנה, אני עובדת על זה כבר 6 שעות וסיימתי בנתיים רק את טל מטמור (כל השיר) ואת גיא שמי (10 שניות ראשונות).

Anuerysm

New member
מה את אומרת לי את זה?

לא שאלתי אותך מתי זה יהיה מוכן רק אמרתי בקבוק !!!!!!!

*שפה נאותה*../images/Emo26.gif

קיבינימאט, הוספתי תגובה בשרשור, תגובה כללית, והעדפתי לשרשר אותה למישהו אחר מאשר לעצמי, סתם שמישהו בעולם הזה יהיה שמח שכתוב לו למעלה בפינה 'יש לך מסר חדש אחד'.
וגאד דאמיט איתכם יא פורום מת אחד, 4 ימים אני לא פה וההודעה הזאת עדיין נמצאת כמעט בראש העמוד? מה נסגר איתכם?

למעלה