קליפ ל Time???

SurfingBoy

New member
קליפ ל Time???

זה לא המוזיקה של טיים וממש נראה כאילו ערכו את זה אבל...זאת אנה שם...ז"א שהיה קליפ, לא? קליפ לטיים וחוץ מזה יש עוד כמה קליפים שמצאתי...מצחיקים ביותר! פה אנה מסבירה מה ההבדל בין פוטבול לסוקר ואיך מנקים משקפיים...וגם בוכה...(פגישה עם מעריץ) ופה היא מסבירה איך להשמין ולהיראות כמוה ומראה מתכון שהיא המציאה (עם שעועית, גבינה וכמובן-דוריטוס!!) זהו! יש עוד...בקרוב....

d a n i e l 9 2

New member
הקליפ לטיים הוא מתוך ההופעה של

live at last יש גם קליפ ל-I DO SC R וכל אלה מופיעים ב-DVD

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

לא היה קליפ לטיים. הוא גם לא יצא כסינגל. אבל בלייב אט לאסט היא היא הייתה צריכה למצוא משהו מעניין יותר כשהיא שרה ולכן היא פשוט הצטלמה לשיר וזאת הייתה מעין הפסקה בשבילה כדי להחליף בגדים או לנוח... זה יה גם לעוד שיר אחד.... לא זוכרת איך קוראים לו. אבל שם היא גם עשתה מין סרטון כזה מוזר בשביל הפסקה.

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif וכמה דברים...../images/Emo26.gif

ב"קליפ" למרות שראיתי אותו בלייב אט לאסט היא מזה הורסת, נכון?! אין היא כזאת כוסית... ויש לה עיינים נורא יפות. טוב בכללי היא מושלמת
בראיון עם המעריץ זה היה כל כך מצחיק!!!
ומזה התבאסתי בסוף שהיא בכתה, כי עכשיו על מה שדיברנו שאולי היא בוכה בשביל להשיג מעריצים ובלה בלה בלה אז זה מזה לא נכון! הבנתי את הקטע, היא נורא רגישה, וכמו שהיא אמרה "רואים? גם אנסטייז'ה יכולה לבכות" זה מה שהופך אותה לאנושית... וזה היה נורא עצוב שהיא דיברה על סבתא שלה... אני כמעט בכיתי
ובאחרון זה לא עלה לי, אם זה מה שמצולם בחדר כושר שהיא מכינה דוריטוס אז שמתי את זה פה מתישהו... זה קורע!!! ולמתכון קוראים נאצ'וס שזה תבשיל דוריטוס כזה... כשהייתי באמריקה אז אכלתי מלא פעמים כאלה כי זה חטיף נורא נפוץ שם... עכשיו אני מבינה למה אנה כל כך אוהבת את זה! כי זה באמת טעים
יאמייייייי טוב עד כאן להיום. צ'או חברימים

SurfingBoy

New member
לא...זה לא היה נאצ'וס...

זה היה שעועית מטוגנת(משימורים), סלסה ושמנת

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

נאצ'וס זה תבשיל דוריטוס. יש כל מיני תבשילים ושועית, סלסה ושמנת זה גם סוג של נאצ'וס. אבל זה נשמע מה זה מגעיל, נכון?

מכירה את כולם../images/Emo3.gif

הכי אני אוהבת שהיא בוכה ב-2 כי היא הדבר הכי מותק שבעולם.. ואני חולההה על השלישי כי הקטע עם הדברים שהיא אוכלת הורג אותי

למעלה