קליפ ללאלי גולדינג!

ערן1987

New member
קליפ ללאלי גולדינג!

אחרי שכבשה את ארה"ב עם LIights, תשחרר בעוד כחודש אלי גולדינג את אלבומה החדש Halcyon שסינגל הבכורה ממנו הוא Anything Could Happen שמלווה בקליפ חדש ומרהיב עיניים.

מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ? האם אלי תצליח לשחזר את ההצלחה שלה בבריטניה ו/או בארה"ב?

RTur

New member
אלי

אני תמיד מתגאה בזה שיצא לי להיות בהופעה שלה די בהתחלה שלה (בפסטיבל OXEGEN 2010 באירלנד), אז הכרתי רק את Starry Eyed והיא בהחלט הייתה תגלית מרעננת ונורא התלהבתי ממנה בהופעה. היא מיוחדת ומגניבה ממש.

את השיר החדש אני גם אוהב, ההפקה נהייתה יותר אגרסיבית מבאלבום הראשון אבל בגדול זו עדיין אותה אלי שאני אוהב. הקליפ קצת מטריד אותי חחח יש לי אישיו עם דם וזה לא עושה לי הכי טוב. מקווה שילך לה, אני אהבתי את השיר.

RTur

New member
אז ככה:

ג'יי זי, אמינם, הבלאק אייד פיס, מיוז, earth, wind & fire, דיוויד גואטה, la roux, קייט נאש, סטריאופוניקס, קסאביאן, פרודיג'י, לאורה מרלינג, ג'ושוע ראדין
היו עוד מלא אבל אלה המוכרים יותר.. היו לא מעט אמנים חדשים גם שמוכרים בעיקר במחוזות אירלנד ואנגליה וגם לא היה אפשרי לראות את כולם כי היו כל פעם 5 הופעות בו זמנית ב-5 במות/רחבות שונות והיה צריך לבחור את מי לראות. הכי מבאס היה לבחור בין מיוז לבלאק אייד פיס זה היה ממש מאכזב כי את שניהם הכי רציתי לראות ותקעו את שניהם באותו יום, באותה שעה ובבמות אחרות.

למעלה