קליפ יומולדת

TillsWIFE

New member
קליפ יומולדת

אני רואה שהרבה אהבו את הרעיון של לב לגבי הקליפ (ומגיע לך צל"ש
) אם כולם כבר הקליטו את עצמם, אז עד מחר בבוקר הקליפ למישה יהיה מוכן. יש אפשרות להעלות את מה שצילמתם לאתר איחסון וממנו אני אוריד את הצילום. או לשלוח אליי ישירות במסנג'ר ל- [email protected] רצוי גם שתצורף ברכה כתובה ליומולדת אותה אני אוסיף לפני/אחרי הקטע שלכם. וכמובן את השם של מי ששלח/ה את הצילום כדי שאני אוסיף את השמות. מי שיש לו כבר קטע מוכן, שישרשר
נ.ב. יש לי כמה רעיונות לשירים שיתנגנו ברקע, אם גם לכם יש איזה רעיון לשיר נחמד אז תוסיפו להודעה שלכם. (אתם חושבים שכדאי שזה יהיה שיר של מישה דווקא?)

N o a a1

New member
מירי..

אני רק מחר מצטלמת כי אין לי מצלמה דיגיטאלית וחברה שלי מביאה אותו לבית ספר לצלם אותי... אז רק מחר אחרי צהריים אני יכוכל לשלוח לך

TillsWIFE

New member
טוב

כמו ששני אמרה... התחלנו מאוחר מדי. אבל לא נורא
מוטב מאוחר מאשר לעולם לא.

JusT BaRi

New member
אני דווקא

לא ממש אהבתי את הרעיון של הקליפ.. אבל אם אין ברירה אני אצלם איפה שהו ואשלח לך,

TillsWIFE

New member
זה ממש לא "אין ברירה" ../images/Emo13.gif

אני פשוט חשבתי שזה רעיון מקורי ונחמד, ונוכל לצרוב את זה על דיסק ושלוח למישה מין מזכרת מכולנו. אפשר תמיד לעשות משהו אחר.

JusT BaRi

New member
אי אפשר תמיד לעשות משו אחר כי זה

מחר =\ אני ולב נצא כנראה מחר לצלם משהו ..

../images/Emo180.gifממ... יש לי בעיה קצת..

לא היתי כל הסופ"ש בבית ולא ראיתי את ההודעות. אני לא אצליח לצלם היום.. אולי רק מחר בצהריים. סורי שאני מעכבת אבל זה בסדר אם אני אשלח מחר ותתנו לו את זה באיחור? אם לא אז עזבו, תעשו בלעדי..

TillsWIFE

New member
תראי

זה ייקח עוד שניים שלושנ ימים, עד שכולם יסיימו לשלוח את יכולה להמשך לנסות אם בכל זאת תשני את דעתך (פשוט עדיף כמה שיותר סרטונים מכמה שיותר אנשים)
נ.ב. שני אני לא מצליחה להוריד את הסרטון שלך מהלינק ששלחת לי, תנסי לשלוח לי שוב, אוקיי?

moshavnikit

New member
אין לי מחשב :0(

הוא לא נדלק, אני מקווה שזה יסתדר בימים הקרובים עכשיו אני כותבת מהעבודה של אמא שלי. אם אני שולחת לך את הצילומים על קלטת יש לך אפשרות להעביר את זה למחשב?

יש לי שאלה : את יכולה בבקשה לתת לי

אתר כזה שמעלים עליו קבצים
כי למסנג'ר אני לא מצליחה להכנס. תודה מראש

למעלה