קליפ חובה

roimc

New member
כן איזה באסה הא

העיקר הלהבת אותי. הייתי בטוח שזה האתר שחיפשתי עם הופעות ישנות ובסוף כלום לא עובד. כבר שלחתי לה/לו מכתב בקשה...

שעטנז

New member
אם אתה רוצה איזה משהו, תגיד לי....

אני אשלח לך..... פעם לפני הרבה זמן הייתי שם... והורדתי הכל. (יכול להיות שהם הביאו עוד לא יודע... אבל יש לי די הרבה דברים משם) וד"א מה כל כך יפה בקליפ הזה ערן??? סתם חרטה!!!

eranmc

New member
לירן אח שלי

מה המצב? לאחרונה אני שיש לך אותך ברשימה איסקיו, אולי תקפוץ נדבר קצת... אולי תשלח לי קליפ או סתם משהו?

שעטנז

New member
"אני שיש לך אותך באיי סי קיו"??????

חחחח לא הבנתי כלום! כאילו בגדול הבנתי.... אתה רוצה כנס לMSN... ה ICQ נתקע לי כל הזמן.

שעטנז

New member
"אני שיש לך אותך באיי סי קיו"??????

חחחח לא הבנתי כלום! כאילו בגדול הבנתי.... אתה רוצה כנס לMSN... ה ICQ נתקע לי כל הזמן.

roimc

New member
תודה. הייתי רוצה את...

Grammys 1991 - speech soul train awards 1991 - both speeches american music awards 1996 - fantasy & speech MTV VMA 1997 - Presenter World Music Awards 1998 - speech Billboard Music Awards 1999 - speech American Music Awards 2000 - speech דחוף!!!!! Vision Of love: Jay LENO APOLLO THEATRE 1992 Love takes time: apollo theatre jay leno Grammys 1992 - if it´s over can´t let go - soul train hero - arsenio hero - jay leno anytime u need a friend - david letterman מתי ואיך אתה שולח לי????

שעטנז

New member
חחחחח תתלהב!... האמת שיש לי כמה...

אין לי את כולם אבל.... יש לך MSN? תביא ואני אשלח לך ...... ד"א שלא תחשוב שזה MPEG.... זה WMV למרות שאת האפוללו יש לי ב MPEG

שעטנז

New member
טוב נווו תן ת´איי סי קיו שלך.....

אני שונא איי סי קיו אבל שיהייה... והאמת שיש לי את כל מה שאתה רוצה חוץ מ3 נאומים או שניים... לא זוכר... ופנטזיה בדרממיז אין לי :( גם אני מחפש....

למעלה