קליפ חדש..

קליפ חדש.. ../images/Emo13.gif

סיימתי היום קליפ על המוות והתחייה של באפי, עם "Bring me to life" של אוונסנס. אני די מרוצה ממנו.. hope you like it
http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=1TO8UM8R76W2J1R9K7HZKWBB10 וגם קישור

yotam 15

New member
קליפ מעולה!../images/Emo189.gif

נהנתי מאוד לראות אותו =] נשמר ^^

City Of Angel

New member
חזק...../images/Emo45.gif

ממש אהבתי.. התחלה מעניינת (עם השמלות), בחירת סצינות מצויינת והתאמה מושלמת למוזיקה (וגם שיר מעולה!). מעניטין שבחרת לסיים דווקא כשבאפי מתה.. טוב היא עושה את זה כל-כך הרבה פעמים...

מצויין...

ממש ממש מעולה. ולא רק בגלל שהמיתות של באפי מלאות בשלל סצנות מרגשות וחזקות... עשית עבודה מעולה בהתאמת הסצינות לשיר . והשיר, או, השיר. שיר מתאים כל כך לנושא שזה אפילו קצת קריפי... והוא גם מדהים. בכל מקרה, אחרי כל ה"מדהים" ו"מעולה" שחילקתי פה, נותר רק להגיד כל הכבוד. באמת. מיה.

OMRICH

New member
מאוד מאוד יפה!

התיאומים של המוזיקה עם הסרטון והפתיח היה רעיון טוב!

matanbu

New member
נצל"ש מארז כל העונות של באפי ../images/Emo53.gif

מישהו קנה? איך זה? עדיף מהעונות בנפרד? מה יש בזה? כמה עלה לכם? מאיפה הכי כדאי לקנות? אמזון? אמזון בריטניה? מישהו יכול להמליץ? תודה!

אני קניתי.. |משויץ|

קניתי דרך אמאזון האמריקאי (יותר זול) זה עדיף מהעונות בנפרד כי זה הרבה יותר זול. בעיקרון להעמיד את כל העונות בנפרד על המדף זה יפה ומאגניב, אבל במארז זה נוח ונגיש ופשוט כיף שיש אותו. בגלל שקניתי בהזמנה מוקדמת עלה לי רק 129$, עכשיו זה עולה בכמה עשרות דולרים יותר. יש בזה את כל הפרקים, ועוד כל מיני Special features מעולים וקומנטריס מעניינים. יש גם דיסק תוספות שהאמת היא לא ממש אהבתי אותו, יש בו בעיקרי זיבולי שכל ואומרים דברים ידועים כאלה. אני ממליץ

מסכימה איתך

גם אני קניתי הוא שקסי ביותר והוא שווה את זה... אפילו שהדיסק תוספות גרוע...XD

אז אתם אומרים שאין כזה הבדל

רציני בין הגרסה הבריטית לאמריקאית, שזה בעצם דיסק התוספות, שאתם אומרים שהוא גרוע? בכלל מה יש בדיסק תוספות? והאם יש עוד הבדלים? אגב, באמזון האמריקאי המחיר עלה ל185 דולר. באמזון יו קיי זה עולה רק 144.

r o n m o r 2 2

New member
ההבדל במחירים ועוד

יש הבדל רציני במחירים כי באמזון האמריקאי המחיר הוא 185 דולר שזה 185*4.621=854.885 ובamazin.co.uk המחיר הוא 185 פאונדים 144*8.2=1180.8 השערים לא מדויקים אבל זה בערך המצב. ובנוסף הפרקים בco.uk הם במסך רחב בעוד שבאמריקאי הם המסך מלא ופי מה שקראתי פעם "עדיף לראות את הסידרה במסך מלא כי ככך היא נוצרה" (לפי גו'ס ווידון) ובנוסף לפי דעתי המארז האמריקאי יותר יפה. אבל המארז הוא באזור 1 אז צריך DVD מולטיזון.

../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

האמריקאי באמת יותר יפה וייחודי, יש בו גם מכתב מג'וס וכל מיני דברים קיטצ'יים שכאלה. אם יש לך דיוידי מולטיזון, תקני את האמריקאי, גם אם בגלל שהוא יותר זול. אם דחוף לך לקבל את המארז מהר, אז הבריטי יגיע קודם, אבל האמריקאי יגיע תוך שבועיים (אפילו שאמאזון אומרים שייקח להם 3 חודשים).

matanbu

New member
מישו אולי יכול להסביר לי

מאיפה קונים באמזון אמריקה? ראיתי שאפשר לקנות משומש או משהו כזה... אני רוצה חדש, מאמזון עצמו, אין אפשרות כזו?

matanbu

New member
טוב לאמשנה קניתי מEBAY

ב200 דולר כולל משלוח... יקר יקר... אבל באפי שווה את זה
תודה לעונים!!! ויומולדת שמח לי (ביום שישי :) ).

200? עדיף היה להזמין בלייזרקלאב

וגם באמזון זה חזר (169). אני בכל מקרה הזמנתי אתמול (כבר לא יכול לחכות). בכל מקרה, שווה זה בטוח.

matanbu

New member
לא ראיתי שיש בלייזרקלאב את המארז

(וכשבדקתי לא היה, וגם לא באמזון האמריקאי). ובכל מקרה כבר הזמנתי ככה שבמקום להתבאס אני מעדיפה לחכות בציפייה רבה למרתונים ארוכים עד הבוקר... ;)

למעלה