קליפ חדש של הילי הקליפ ממש מוזר
P pkurbxhv New member 26/9/05 #20 .. אם ראית אותו לפני חודשיים זה אומר שזה לא מזממן זה יחסית חדש מנהל האתר-http://s-hminia.foo.co.il/
S Spikey2 New member 25/9/05 #8 קליפ הזוי לגמרי מסוג הקליפים ההזויים והמוזרים שאפשר לתפוס רק ב3 וחצי בבוקר בערוץ 24
ה הגולש באינטרנט New member 25/9/05 #9 רק עכשיו אתם רואים?? ../images/Emo185.gif זה קליפ ממש ממש ישן..אבל באמת מפגר..שהיא הורגת אותו עם כל המכשירים נכון? ואגב-זה באמת הקול שלה [לא היינו ממש בטוחים בקליפ של אנגריה חולנית] ויש לה קול חמוד.
רק עכשיו אתם רואים?? ../images/Emo185.gif זה קליפ ממש ממש ישן..אבל באמת מפגר..שהיא הורגת אותו עם כל המכשירים נכון? ואגב-זה באמת הקול שלה [לא היינו ממש בטוחים בקליפ של אנגריה חולנית] ויש לה קול חמוד.
I I LoVe NiNi And AdAm New member 25/9/05 #10 הקליפ של אנרגיה חולנית איפה הוא???.. למישהו יש בקשה קישור לקליפ או משהו לא ראיתי ואני מתה לראות! תודה
הקליפ של אנרגיה חולנית איפה הוא???.. למישהו יש בקשה קישור לקליפ או משהו לא ראיתי ואני מתה לראות! תודה
M mikmikonet New member 26/9/05 #14 קליפ ענקקק../images/Emo6.gif אני היחידה שאהבה? ואני לא מתה על הילי במיוחד..
T Titush Black New member 26/9/05 #15 ../images/Emo5.gif הקליפ מפחיד אבל השיר מגניב.. למישהו יש אותו באםפי או משהו ויכול להעלות לפורום כאילו מותר לעלות לפורום
../images/Emo5.gif הקליפ מפחיד אבל השיר מגניב.. למישהו יש אותו באםפי או משהו ויכול להעלות לפורום כאילו מותר לעלות לפורום
U uvxox New member 26/9/05 #17 אוקייי.... א. יש לה קול ממש חמוד. ב. הקליפ היה מפחיד.. ג. אני אישית, מעדיפה אותה כשחקנית ולא זמרת.
tg151 Well-known member 26/9/05 #18 אני אהבתי הקליפ והשיר יפים מאד וגם הילי מוכשרת מאד תחשבו על זה היא בת 20 ומעלה היא יודעת מה היא רוצה